Omarm de Season of Gifting met Peggy Gou

Ontdek onze exclusieve haarverzorging giftsets

COMMUNITY

  • Hydrate Giftset
    De Hydrate giftset bevat een Cleanser en Conditioner uit onze Hydrate lijn, gepresenteerd in een luxe teddy bag versierd met Peggy Gou's handtekening.
    € 64,40
  • Replenish Giftset
    De Replenish giftset bevat een Cleanser en Conditioner uit onze Replenish lijn, gepresenteerd in een luxe teddy bag versierd met Peggy Gou's handtekening.
    € 64,40

In samenwerking met de bekende DJ, stijlicoon en het huidige gezicht van Authentic Beauty Concept, Peggy Gou. Dit feestelijke seizoen introduceren we met trots een nieuwe manier om duurzame cadeaus te vieren.

You need to accept cookies to play this video

Ondersteund door Peggy Gou

Onze haarverzorgingssets zijn aanbevolen door Peggy Gou en voegen een vleugje charme van personality toe aan je cadeaus. Peggy Gou's kenmerkende stijl komt samen met onze Glow, Hydrate en Replenish assortimenten in elke set, elegant gepresenteerd in een luxe teddy bag versierd met haar handtekening. In deze samenwerking komen duurzaamheid en stijl prachtig samen, waardoor elke giftset een uniek en betekenisvol cadeau wordt.

Feestelijke introductie van onze Sensorial Cream Scrub 

Maar dat is nog niet alles! Dit seizoen introduceren we met trots onze gloednieuwe Sensorial Cream Scrub. De Sensorial Cream Scrub is een doordachte toevoeging aan ons assortiment, vult onze bestaande productlijn aan en biedt een holistische benadering van haar- en lichaamsverzorging.

You need to accept cookies to play this video

Exclusieve giftset voor de mindful gifter

Voor wie op zoek is naar nog meer mindful cadeau-opties, bieden we een exclusieve giftset aan. Deze speciale collectie bevat onze Hydrate Cleanser en Conditioner, samen met onze nieuwste creatie - de Sensorial Cream Scrub. Deze romige scrub, verrijkt met een botanische mix van adaptogenen en sheaboter, scrubt de hoofdhuid, het lichaam en het gezicht op milde wijze en verwijdert onzuiverheden op effectieve wijze. Bovendien dient het als bron van ontspanning en stressverlichting, voor zowel fysiek als mentaal welzijn.

Kies deze feestdagen voor onze giftsets om je liefde en zorg te uiten met een vleugje luxe en duurzaamheid. De steun van Peggy Gou voegt een vleugje glamour toe en onze nieuwe Sensorial Cream Scrub vult het assortiment aan voor een compleet en attent cadeau.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT