INITIATIEF OM DE KAPPER TE ONDERSTEUNEN

In de nasleep van de Corona-crisis biedt Authentic Beauty Concept ondersteuning aan de Global Hairdressing Community met 'HelpYourSalon.com' - een website waar loyale klanten vouchers kopen die kunnen worden gebruikt wanneer salons weer opengaan.

INITIATIEF OM DE KAPPER TE ONDERSTEUNEN

HELPYOURSALON

In de huidige situatie zijn er mensen die alles voor ons geven en die we willen bedanken: artsen, medische professionals, onderwijzers, supermarktmedewerkers, caissières en nog veel meer. En dan is er ook iedereen die thuis blijft en hiermee het welzijn van hun omgeving voorop te stelt. Dit zijn onder meer salons van over de hele wereld, die gedwongen zijn te sluiten om hun kappers en klanten te beschermen. Maar dit betekent dat voor velen de inkomsten momenteel nul zijn. We staan solidair met de wereldwijde kappersgemeenschap en willen de community ondersteunen en inspireren, zodat bedrijven en werkplekken blijven bestaan. Een van die manieren is via HelpYourSalon.com - een initiatief om kappers te ondersteunen. Klanten kunnen online vouchers kopen voor hun plaatselijke salon en kunnen deze gebruiken wanneer de salon weer open gaat. 

HELPYOURSALON.COM - HOE HET WERKT VOOR DE SALON, HOE KLANTEN KUNNEN STEUNEN!

Een salon is meer dan alleen haar diensten; naast het leveren van vakwerk en het maken van mooi haar, zijn kappers ook vrienden en therapeuten. Kappers zijn er om de grote gebeurtenissen in het leven mee te vieren; er is een groot vertrouwen opgebouwd in goede en slechte tijden. Binnen de lokale gemeenschappen koesteren kappers langdurige relaties met hun klanten, ze zijn er altijd voor hen wanneer het nodig is. Maar dit is een uitdagende tijd, de salons zijn nu gesloten en kappers zijn niet in staat om te doen wat ze het liefste doen. We staan voor een tijd waarin er een reëel risico bestaat om onze lokale salons, onze lokale kapper, te verliezen.

Authentic Beauty Concept werkt samen met HelpYourSalon.nl om een gratis platform te bieden voor de verkoop van online vouchers; ontworpen om bedrijven, zoals kapsalons en zelfstandige kappers, te helpen de lockdown te overleven met de middelen om een onmiddellijke cashflow te genereren. Het opzetten is snel en eenvoudig:

  • Geen eigen online shop nodig
  • Eenvoudige registratie in minder dan 2 minuten
  • Koppelen of aanmelden bij een PayPal-rekening
  • Gepersonaliseerde online vouchers voor elk type waardebon of schenkingsregeling
  • Inkomsten uit verkoop worden direct overgemaakt naar de PayPal-account van de kapper - geen tussenpersoon, geen vertraging
  • Informeer je klanten via social media, WhatsApp en meer!
  • Het creëren van de online vouchers is volledig gratis

Loyale klanten kunnen online vouchers kopen die ingeleverd kunnen worden wanneer de salon opnieuw wordt geopend. Salons kunnen ervoor kiezen om online vouchers aan te bieden om zo hun business te blijven stimuleren, terwijl de salon gesloten is.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
ABOUT