WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY

WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Ontdek onze visie.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
The new path to authentic hair

No results were found
Mindfulness starts at the roots

Mindfulness starts at the roots

We besteden tijd en moeite aan het samenstellen van onze huidverzorgingsregimes als het gaat om ons gezicht en lichaam. Dus waarom stoppen als we eenmaal bij de hoofdhuid zijn, ondanks het feit dat het een verlengstuk is van de rest van onze huid? Ons nieuwe Hydrating Jelly Mask heeft een verfrissende lichtgewicht textuur, maar levert desondanks een dosis vocht in de hoofdhuid en het haar af dankzij de mix van spirulina en aloë vera. Geniet van een mindful moment terwijl je je wasbehandeling verandert in een mini spa-ritueel.

Producten
Enhance authentic beauty in any moment

Enhance authentic beauty in any moment

Voor authentieke schoonheid op elk moment zijn onze nieuwe veelzijdige Enhancing Water en Hand & Hair Light Cream zorgvuldig samengesteld om onze wereld van authentieke schoonheid verder verbeteren. Vernevel de Enhancing Water over het haar, lichaam of gezicht wanneer je je wilt opfrissen, of om het haar vochtig te maken om het snel opnieuw te stylen en meer glans te geven. Of je de crème nu door je haar haalt of in je huid inmasseert voor een heerlijk kalmerende handmassage: onze Hand & Hair Light Cream het geeft door kappers goedgekeurde, prachtige en tastbare resultaten.

Producten

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF