Sustainability
Sustainability

Sustainability

Eerlijk zijn is belangrijker voor ons dan perfect zijn, en we streven ernaar om het elke dag beter te doen. Toen we Authentic Beauty Concept lanceerden, lag duurzaamheid ons nauw aan het hart.

Authenticiteit, eerlijkheid en transparantie maken deel uit van ons DNA.

 

We zetten ons in voor een circulaire economie en bewustwording rond onze ecologische voetafdruk. We werken continu aan het verduurzamen van onze verpakkingen, ingrediënten en sociale impact. We zoeken steeds naar nieuwe manieren om stap voor stap verder te ontwikkelen.

 

Authentic Beauty Concept neemt jou mee op reis naar een duurzamere manier van leven.

 

Will you join us?

 

OUR GOALS

OUR GOALS

Als concept geloven we dat we allemaal een verschil kunnen maken, ook met kleine acties. Als we al die individuele inspanningen samenvoegen en als community samenkomen, kunnen we echt verandering creëren en grotere stappen in de goede richting zetten.

Energy & Climate

'There is no planet B' en daarom evalueren we continu de impact die onze productie, verpakkingen, transport en productconsumptie heeft op onze planeet*. Ons doel is om de CO2-uitstoot met 65% per ton te verminderen in 2025, met 75% in 2030 en 100% van onze elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen te halen tegen 2040.

*Op bedrijfsniveau en alleen onze eigen operaties, exclusief contractfabrikanten.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF