VERPAKKING

VERPAKKING

Het gaat niet alleen om wat er in het product zit. Wij richten er op om de verpakkingen en materialen voor het Authentic Beauty Concept zo duurzaam mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan hun hoogwaardige uitstraling.

Sustainability
Hydrate

Recycleerbaarheid 

Wij geloven dat we met z’n allen het verschil kunnen maken. Zelfs met kleine acties kunnen we grote stappen zetten. Wat je heel makkelijk, direct zelf kunt doen is het recyclen van je lege verpakkingen. Onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar en met dit project stimuleren we iedereen in Nederland om de lege Authentic Beauty Concept verpakkingen op de goede manier te recyclen. Zo draag je bij aan een duurzame wereld. Als dank krijg je van onze een beloning bij een volgende aankoop of je kunt er voor kiezen om het bedrag te doneren aan de The Ocean Cleanup waarbij wij de donatie verdubbelen. 

Naast dat onze verpakkingen gerecycled kunnen worden, zijn ze ook herbruikbaar. We hebben al bij enkele #AuthenticBeautyMovement salons gezien dat ze lege verpakkingen gebruiken om hier nieuwe items van te maken zoals decoratieve plantenpotten!

Hydrate

Gerecycleerde inhoud

Recycleerbaar zijn is onze eerste stap, maar we streven er altijd naar om te ontwikkelen , en om meer duurzame oplossingen te bieden. Ons plan is om onze verpakkingen te produceren met 80% Post-Consumer Recycled Plastic, met behoud van de kenmerkende zachte finishing van de verpakkingen.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF