Mindfulness starts at the roots

Mindfulness starts at the roots

Het wordt algemeen erkend dat een hoofdmassage het hoogtepunt van een kappersafspraak is, dus waarom krijgt de hoofdhuid zo weinig aandacht zodra we de stimulerende omgeving van de salon hebben verlaten?

Mindful Experience

Je favoriete vijf minuten van spoelgeluk zijn er niet alleen voor de ontspanning en verwennerij; kappers weten ook dat verzorging van de hoofdhuid de basis is van een gezonde haarroutine. Zachte haarverzorging helpt, maar een gezonde hoofdhuid bouwt, letterlijk, aan de wortels van sterk, prachtig haar, dus verdient die niet wat extra aandacht?

Hydrate

We besteden tijd en moeite aan het uittesten en samenstellen van onze huidverzorgingsroutines als het aankomt op ons gezicht en lichaam, maar stoppen daarmee als we bij de hoofdhuid aankomen; terwijl het het verlengde is van de rest van onze huid. En net als de rest van de huid op ons lichaam, profiteert de hoofdhuid van een balans van reiniging, scrubben, massage en hydratatie om gezond te blijven.

De hoofdhuid is fijner dan de huid elders op het lichaam en heeft een hoger aantal talgklieren, zweetklieren enfollikels. De hoofdhuid is al gevoelig, en wanneer dit wordt gecombineerd met de ophoping van productrestjes, hard water en overmatige warmte van styling, is het geen wonder dat die overgevoelig kan worden.

Als je huidverzorgingsroutine over het algemeen begint met een rustgevend masker dat ook problemen verhelpt, ken je de voordelen. Dus waarom gebruik je niet dezelfde logica voor je hoofdhuid, met een extra dosis voeding in de vorm van huidverzorging bij je haarverzorging? Verander het proces van haar wassen in een mini spa-moment door ons nieuwe Hydrating Jelly Mask aan te brengen met mindful massagebewegingen op de hoofdhuid. Gebruik langzame en ferme bewegingen. Een goede hoofdhuidmassage geeft niet alleen een gelukzalig gevoel, maar werkt ook zoals een gerichte gezichtsbehandeling: het bevordert de doorbloeding en een gezonde bloedsomloop.

Ons nieuwe Hydrating Jelly Mask heeft een verfrissende lichtgewicht textuur, maar levert desondanks een dosis vochtin de hoofdhuid en het haar af dankzij de mix van spirulina en aloë vera. De hoofdhuid voelt niet alleen intens verzorgd aan, maar het beschermt ook tegen invloeden van buitenaf en brengt glans terug voor een gezonde afwerking. Combineer het met een van onze leave-in-producten om de zachtheid van je haar nog meer te verbeteren.

Wat extra verzorging voor je hoofdhuid leidt niet alleen tot een gekalmeerde, gevoede huid; je haar zal ook vaker goed zitten en gezonder groeien. Je hoofdhuid is belangrijk, dus geef jezelf de verzorging die je verdient.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF