Tijd om de Authentic Beauty Movement te vieren

Tijd om de Authentic Beauty Movement te vieren

Wat betekent authenticiteit? Kom meer te weten over het nieuwe merk, deze unieke beweging en haar overtuigingen tijdens een bijzondere, ambachtelijke ervaring

Stories

Welkom bij de Authentic Beauty Movement. Ervaar het met alle zintuigen. Stap binnen in de  luchtige Berlijnse loft en zie de heldere, grotendeels witte ruimte boordevol prachtige planten, houten tafels, gebreide poefjes en de pastelkleuren van het Authentic Beauty Concept. Voel de textuur van de nieuwe producten, ruik de kenmerkende geuren, proef de welkomstdrankjes die gemaakt worden van de belangrijkste ingrediënten die in de formules worden gebruikt en maak kennis met de makers en ambassadeurs van deze beweging.

 

Dat was de essentie van de uitnodiging om deel te nemen aan de lancering van het Authentic Beauty Concept en de #authenticbeautymovement

De authentieke wereld van het Authentic Beauty Concept

Meer dan 100 gasten - pers en influencers - hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging om zich bij de beweging aan te sluiten en de betekenis achter het nieuwe haarverzorgings- en stylingmerk te ontdekken, haar overtuigingen en producten. Ze hebben eerst vier belevingsgebieden doorlopen, gebaseerd op de pijlers van het Authentic Beauty Concept, die de gedeelde waarden van het manifest van de #authenticbeautymovement weerspiegelen.

Bij  Pure Formules ging het volledig om de zintuigen: het aanraken van de texturen, het ruiken van de door een parfumhuis ontwikkelde zuivere geuren en het zien van de verschillende stappen van extractie van de belangrijkste ingrediënten door middel van echo-extractie en stoomdestillatie. Het feit dat consumenten de consumptie- en schoonheidscodes opnieuw bepalen, leidt tot een verandering in het consumptiegedrag. De pure, zorgvuldig geselecteerde veganistische formules die door Authentic Beauty Concept worden gebruikt, sluiten perfect aan op de hedendaagse ontwikkelingen en zijn op het evenement getoond en besproken. Het was ook een gelegenheid om de minimalistische en hoogwaardige salonproducten te ontdekken, die zijn geïnspireerd op Scandinavisch design en ontwikkeld om de salonbeleving van de cliënt te ondersteunen.

Salonklanten willen zich losmaken van dagelijkse beslommeringen door middel van een zintuiglijke  ervaring - het Memento - een moment om niet snel te vergeten. Het adviesgesprek met de klant, het mengen van de essence met het masker en de verzorgingsstappen om het beste uit de behandeling te halen, kwamen allemaal aan bod. De gasten werden ook uitgenodigd om de kracht van het loslaten te ervaren door deel te nemen aan een meditatiesessie. Eenvoudige hulpmiddelen zoals oogmaskers en geluiddempende oordopjes werden gebruikt om de ervaring van het ontsnappen aan het hectische stadsleven nog intenser te maken.

Daarna deelden Hester Wernert-Rijn en Linda Shalabi hun visie en vaardigheden over het creëren van volmaakte (im)perfecte stijlen met behulp van de stylingproducten van het Authentic Beauty Concept. Op vier modellen werden natuurlijke en individuele looks, textuurstijlen voor modeshows, redactionele looks en alledaagse salonstijlen gedemonstreerd als hun interpretatie voor authentiek haar. Zien is geloven, dus had iedereen natuurlijk de kans om de stylingproducten uit te proberen en deskundige tips te krijgen.

Het No-Filter attitude station werd geleid door Said Rubaii en Ismérie. Ze legden uit waarom ze zich hebben aangesloten bij deze unieke community #authenticbeautymovement. Met de mentaliteit van "wees gewoon jezelf" lieten ze zien hoe de rauwe no-filter-esthetiek aansluit bij hun eigen filosofie, in hun persoonlijke leven en hun eigen salons. "Het isonze persoonlijkheid en ons karakter die ons schoonheid geven. Eerlijkheid is aantrekkelijk." Authentic Beauty Concept verbindt gelijkgestemden uit verschillende disciplines en stimuleert anderen om hun verhalen en waarden te delen in een inspirerend gesprek. De opgenomen open discussies werden uitgezonden in de videobelevingstand. 

Ondergedompeld in de wereld van Authentic Beauty Concept, werd het tijd voor iedereen om zich bij de beweging aan te sluiten door creatief te worden, ideeën uit te wisselen, nieuwe vaardigheden te leren en mooie dingen te maken. 

Het delen van vaardigheden is een essentieel onderdeel van deze beweging
Het delen van vaardigheden in de creatieve workshops

 

Samen met de ambassadeurs horen de geselecteerde creatievelingen en influencers tot de eersten die zich bij Authentic Beauty Movement hebben aangesloten. Hun unieke kijk op kunst, schoonheid, mode, lifestyle en cultuur zorgde ervoor dat ze allemaal goed pasten bij de overtuigingen van de beweging.

Om toe te voegen aan de aandachtige en ontspannen sfeer, begon Jessica Skye met een zalige yogales. Dit was een verkwikkende oefening voor het enerverende event.Daarna gebruikten de ontspannen en opgewektegasten hun creativiteit in een moodboard-workshop die werd gegeven door Yanina Trapachka. De Poolse moderedacteur en eigenaar van een agentschap is een expert in het creëren en implementeren van een origineel merk, of het nu voor een persoonlijk of professioneel project is. Een andere workshop vond plaats met de Londense modefotografe Ina Lekiewicz, die vertelde hoe ze een werkelijk uniek en authentiek project heeft ontwikkeld - haar eigen modetijdschrift Unfiltered. Christine Friberg scheen vervolgens haar licht op verschillende authentieke modevaardigheden. De Zweedse modestylist legde uit hoe je een compacte garderobe kunt bouwen op basis van een persoonlijke, kenmerkende stijl.

Igor Josifovic sprak met een groep enthousiaste luisteraars over zijn passie voor authentieke interieurs met planten. Tussen de planten en de pure ingrediënten van Authentic Beauty Concept legde hij uit hoe je natuurlijke elementen kunt integreren in ontwerpen om een persoonlijke ruimte tot leven te brengen en terug te gaan naar de realiteit: "Ik hou ervan om omringd te zijn door planten, die ons herinneren aan de onvolmaaktheid die juist zo mooi is in de natuur." Astrid Eudeline leidde een speelse workshop met een minimalistisch doe-het-zelfproject met papierkunst - met als resultaat extra zachte pastelkleuren die het prachtige design van de producten van Authentic Beauty Concept benadrukken.  

Christine Friberg en Jessica Skye speelden het dak eraf met hun geweldige dj-vaardigheden
Wees authentiek – dans alsof er niemand naar je kijkt!
 

Omdat de lancering van het merk Authentic Beauty Concept nog meer mensen inspireerde om zich aan te sluiten bij de #authenticbeautymovement, kon er nog maar één ding worden gedaan: Het nieuwe haarverzorgings- en stylingmerk, de unieke filosofie, het strakke minimalistische vakmanschap en de inspirerende beweging die erachter zit, vieren. De coverband Cannibal Koffer speelde een aantal tophits terwijl Jessica Skye en Christine Friberg, die tijdens hun workshopsessies al inzichten en vaardigheden uit hun dagelijkse werk deelden, een aantal nummers draaiden die nog meer gasten naar de dansvloer trokken -  zo leverden ze het bewijs dat je niet authentieker kan zijn dan door te dansen alsof er niemand naar je kijkt!

De wereld van Authentic Beauty Concept werd gevierd tijdens het lanceringsevenement in Berlijn. Maak kennis met de gasten, ambassadeurs en influencers van deze haarverzorgings- en stylingmovement. Doe ook mee met de #authenticbeautymovement

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF