Laat jezelf zien - Wat maakt iemand mooi?

Laat jezelf zien - Wat maakt iemand mooi?

Zes leden van de Authentic Beauty Movement delen hun ideeën over hoe je er mooi uit kunt zien - en je goed kunt voelen

Stories
Christine Friberg, een toonbeeld van stijl en empowerment
Wat maakt iemand mooi? volgens Christine Friberg: de in Göteborg gevestigde stylist, dj en clubpromotor
 

Als modestylist en ster in street style  weet Christine Friberg als geen ander hoe je er mooi uit kunt zien – en hoe je anderen zich mooi laat voelen. Aangezien Christine ook een dj en clubpromotor is die vrouwelijke dj's onder de aandacht wil brengen en streeft naar gendergelijkheid in de muziekscene, weet ze dat het omarmen van persoonlijke verschillen precies is wat iemand mooi maakt. In Christines eigen woorden: "Schoonheid is een soort licht dat van binnenuit komt - het wordt zichtbaar als je je goed voelt en gelukkig bent met jezelf. Het gaat er niet om dat je volmaakt, gestyled of perfect bent. Imperfectie maakt ons uniek. Kleine gebreken maken ons uniek - en dat maakt ons menselijk."

Kijk maar eens hoe Christine authentieke schoonheid vindt in yoga, muziek en haar thuisstad Göteborg.

Hoe je er mooi uit kan zien en je mooi kunt voelen volgens Yanina Trapachka
Wat maakt iemand mooi? – volgens de in Warschau gevestigde moderedacteur Yanina Trapachka 

 

Yanina Trapachka houdt zich ook professioneel bezig met schoonheid, in de breedste zin van het woord. Als moderedacteur van een Pools tijdschrift over lifestyle, schoonheid, cultuur, design en reizen, beoordeelt zij dagelijks alles op het gebied van schoonheid. Hoewel ze zich omringt met klassieke designobjecten en een verfijnde stijl, gaat haar advies over hoe je er mooi uit kunt zien veel dieper dan dat. "Wat iemand mooi maakt is het accepteren en houden van jezelf", verklaart ze. "Het gaat erom dat je je op je gemak voelt in je eigen lichaam, gelooft in je eigen kracht en dat je je levensdoelen volgt. Datgene doen waar je blij van wordt en kiezen wat het beste voor je is. Simpel gezegd: het draait allemaal om jou!" Yanina zweert bij deze woorden. Aangezien ze een van de meest populaire Poolse Instagram-accounts beheert, schrijft ze haar succes toe aan haar authentieke aanpak. Hoewel haar Instagram-feed er vrij onberispelijk uitziet, vertelt ze ons een geheim: "Niemand is perfect, maar elke onvolkomenheid kan worden omgezet in een aanwinst".

Kom meer te weten over Yanina Trapachka's #MyBelief. 

Igor Josifovic waardeert de schoonheid van persoonlijke verschillen
Wat maakt iemand mooi? volgens Igor Josifovic: in München gevestigde social media manager, blogger en schrijver
 

Igor Josifovic heeft zeer oprechte gedachten over wat iemand mooi maakt. "Schoonheid is iets dat voortkomt uit liefde, passie, creativiteit en de ziel", vertelt hij ons. "Het is werkelijk authentiek en persoonlijk. Ik geloof heilig in de schoonheid die in ons allemaal aanwezig is. Deze schoonheid zit in iedereen en uit zich op vele manieren." Trouw aan zijn persoonlijke stijl van echte schoonheid, die tot uitdrukking komt in de weelderige plantengroei in zijn interieurontwerpen, houdt Igor zijn eigen look ook graag natuurlijk.

Kom meer te weten over Igor Josifovic’s kijk op authentieke schoonheid.

Jessica Skye houdt van persoonlijke verschillen
Wat maakt iemand mooi? – volgens Jessica Skye: dj en producent uit Londen, oprichter van Fat Buddha Yoga, bedenker en bijdrager.

 

Voor Jessica Skye is schoonheid "natuurlijk en eenvoudig. Het komt in een oneindig aantal vormen voor." Op een dieper niveau komt het tot uiting in haar yogapraktijk, de verbinding die ze met haar studenten in haar Fat Buddha Yoga studio legt en de vibes op de dansvloer als dj. Op een meer voor de hand liggend niveau zijn het de goodies die de deelnemers in haar yogaretraites ontvangen, waardoor ze er aan de buitenkant net zo goed uitzien als ze zich van binnen voelen. "Ervaring is zo belangrijk, en je kunt niet twee keer een eerste indruk maken. Het gaat bij ons om de impact, dus als een gast zijn kamer binnenkomt en er een geschenk op zijn kamer ligt, begint de trip al op een hoog niveau."

Kom meer te weten over hoe Jessica Skye authentieke schoonheid vindt in yoga, muziek en reizen. 

Ina Lekievicz werkt aan het veranderen van de manier waarop gezondheid en schoonheid worden ervaren
Wat maakt iemand mooi? volgens Ina Lekievicz: de Londense modefotograaf en oprichter van Unpolished magazine
 

Omdat Ina Lekievicz al meer dan tien jaar in de modesector werkt, heeft ze veel mooie modellen gezien die zwaar en onnodig geretoucheerd werden. Het was voor haar een motivatie om een verandering in de branche zichtbaar te maken en vooral om een andere kijk te geven op hoe je er mooi uit kunt zien. Voor Ina is schoonheid "authentiek en eerlijk zijn, je eigen passies volgen en jezelf zijn. Mensen die gelukkig en mooi van binnen zijn, zijn het mooist van buiten. Schoonheid is niet iets wat je kunt kopiëren of vervalsen. Ik vind uniek zijn het mooiste." Ina heeft begrijpelijkerwijs zeer uitgesproken gedachten over wat iemand mooi maakt, omdat ze heeft gezien hoe onrealistisch schoonheid aan het publiek wordt gepresenteerd.

Kom meer te weten over Ina Lekievicz’s ideeën over authentieke schoonheid. 

Net als in Astrids creatieve werk, is Astrid een creatieve denker over hoe je er mooi uit kunt zien
Wat maakt iemand mooi? – volgens Astrid Eudeline: papierkunstenaar en Stop Motion-maker uit Biarritz.

 

Astrid is een prachtige, veelzijdige kunstenaar die ook een schitterende kijk heeft op wat schoonheid bepaalt in een persoon. Voor Astrid draait schoonheid om "zelfacceptatie, passie, eigenliefde, zelfvertrouwen, geluk, vreugde, creativiteit, cultuur en alles wat de natuurlijke en authentieke schoonheid van elk individu toont." Interessant is dat Astrids beschrijving van wat iemand mooi maakt ook haar eigenzinnige en creatieve kunst zou kunnen beschrijven. Geluk, vreugde en creativiteit vind je in haar stop motion-werk en papierkunst, terwijl passie, eigenliefde en zelfvertrouwen terug te vinden zijn in haar gedurfde outfits. Geen wonder dat ze al haar volgers inspireert. Ze is een echte leider in hoe je er mooi uit kunt zien door persoonlijke verschillen.

Kom meer te weten over wat Astrid denkt over schoonheid en haar #MyBelief 

 

 

 

Wat maakt iemand mooi? We vroegen zes leden van de #authenticbeautymovement om hun mening over authenticiteit

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF