HELP MEE EN RECYCLE JE LEGE VERPAKKING

HELP MEE EN RECYCLE JE LEGE VERPAKKING

Recycle jouw lege Authentic Beauty Concept verpakking en draag bij aan een duurzame en gezonde wereld.

Stories

Wij geloven dat we met z’n allen het verschil kunnen maken. Zelfs met kleine acties kunnen we grote stappen zetten. Wat je heel makkelijk, direct zelf kunt doen is het recyclen van je lege verpakkingen. Met ons project stimuleren we iedereen om de lege Authentic Beauty Concept verpakkingen op de goede manier te recyclen. Zo draag je bij aan een duurzame wereld. Als iedereen helpt, zorgen we samen voor een mooie gezonde toekomst. Dat wil jij toch ook?

HOE WERKT HET?

Doe je gebruikte en lege verpakkingen bij het gescheiden afval en krijg 50 cent terug bij je volgende aankoop van een Authentic Beauty Concept product in de salon. Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag te doneren aan The Ocean Cleanup om hen te steunen in de strijd tegen plastic vervuiling. Wij zullen de donatie verdubbelen. We gaan je niet controleren, we hoeven geen bewijs, maar gaan er gewoon van uit dat je eerlijk bent als je aangeeft dat je de verpakking hebt gerecycled.*

 

HOE KAN IK MIJN LEGE VERPAKKING RECYCLEN?**

  • Onze plastic flessen zijn volledig recyclebaar en kunnen bij het gescheiden PMD afval (PMD = plastic, metaal, drinkkarton)
  • Onze aluminium flessen kunnen bij het restafval of is sommige gemeentes bij het gescheiden PMD afval (PMD = plastic, metaal, drinkkarton)
  • Onze kartonnen doosjes kunnen bij het oud papierOnze glazen flesjes kunnen bij het glas

*Deelnemen is alleen mogelijk in Nederland. 
**In elke gemeente werkt het ophalen en scheiden van afval weer anders. Om te weten hoe jij je afval het beste kunt scheiden, dien je je te informeren bij jouw gemeente. Wil je meer weten over verschillende typen afval? Check dan de https://www.afvalscheidingswijzer.nl/ 

More about Authentic Beauty Movement

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF