AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT TALKS MET KIM VAN DER VEER

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT TALKS MET KIM VAN DER VEER

Laat je inspireren door de community. Kim van der Veer zal je meenemen in de wereld van Ayurveda door middel van een 60 min. lange Yin Yang yoga class.

Stories #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT

Authentic Beauty Concept gaat over meer dan alleen haar. Het gaat over het delen van ideeën en elkaar inspireren. Daarom organiseren wij de Authentic Beauty Concept Talks. Laat je tijdens de talks inspireren door de Authentic Beauty community op het gebied van lifestyle, mindfulness, fashion, food en natuurlijk ook haar. 

YIN YANG YOGA CLASS MET KIM VAN DER VEER
 
Yogadocent bij The White Door Studio en Ayurvedisch coach
 

Tijdens deze eerste Authentic Beauty Concept talk op donderdag 11 juni zal Kim van der Veer (@kimvdveer) jullie meenemen in de wereld van Ayurveda door middel van een 60 minuten lange Authentic Yin Yang yoga class.

 

Authentic Yin Yang Class
 

"Hoe komt het dat je de ene keer de mat verlaat met een glimlach en de andere keer met een onvoldaan of shaky gevoel? En hoe kun je met kleine aanpassing elke yogales aanpassen naar je authentieke behoeftes op dat moment? Dat is iets waar ik jou een klein voorproefje van wil geven in deze yin yang les speciaal ontwikkeld in samenwerking met Authentic Beauty Concept. Want in essentie hebben zowel Authentic Beauty Concept als Ayurveda dezelfde missie: het beste in je naar boven halen door te stappen in je eigen authentieke kracht. Als je benieuwd bent hoe je jouw authentieke zelf kunt ondersteunen met Ayurveda in je yoga practice is dit de les voor jou.”

 
Donderdag 11 juni
Start 19:30 uur
Locatie: online

Deelnemen aan de Authentic Beauty Concept Talk

 

Wil jij deelnemen aan de online Authentic Beauty Concept talk - een Authentic Yin Yang yoga class - van Kim van der Veer. Meld je dan aan via het onderstaande online formulier. Meld je aan en ontvang een mooi Authentic Beauty Concept pakket. 

Aanmeldformulier

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF