Ontdek de samenkomst van mode en authentieke schoonheid: Ottolinger SS24 Showcase met Anna Cofone

Parijs, (11 oktober 2023) - Ottolinger, het avant-garde modemerk uit Berlijn, staat bekend om zijn unieke samenwerkingen van diverse elementen en gemeenschappen. Tijdens Paris Fashion Week onthulde Ottolinger een nieuwe samenwerking met de beroemde hairstylist Anna Cofone en Authentic Beauty Concept. Deze Spring/Summer 2024 showcase vierde revolutionaire vrouwelijkheid en verlegde de grenzen van mode door de essentie van stijlinnovatie vast te leggen.

Betoverende haar looks: Geïnspireerd door het Ottolinger erfgoed en de kenmerkende stijlen van de oprichters Cosima en Christa, creëerde Anna Cofone meesterlijke looks die een gevoel van doorleefde elegantie uitstraalden, een gepolijste look met een vleugje rauwheid. Deze looks kenmerkten zich door lange omtrekken, diepe zijscheidingen en een opzettelijk samenspel van glad haar achter de oren en lokken die over het gezicht vegen, waardoor een delicaat evenwicht ontstaat tussen los en doelgericht gestyled haar.

Het stylingproces werd verbeterd door het gebruik van de eersteklas producten van Authentic Beauty Concept, waaronder Shaping Cream, Indulging Fluid Oil en Hand and Hair Light Cream. Deze werden zorgvuldig gekozen om de natuurlijke schoonheid van elk model te versterken en Anna Cofone's creatieve visie tot leven te brengen.

 • Shaping Cream 150 ml - Natuurlijke styling/haarcréme

  ...

  Vrij van kunstmatige wax
  Voor alle haartypes. Ideaal ook voor onhandelbaar, pluizig haar

  € 31,90
 • Indulging Fluid Oil 100 ml - Natuurlijke haarolie

  ...

  Vrij van siliconen
  Voor alle haartypes

  € 39,50

Het vieren van creatieve fusie: De Ottolinger SS24 show tijdens Paris Fashion Week toonde op briljante wijze het uitzonderlijke talent van het merk in het mengen van invloeden uit de mode, kunst, muziek en hedendaagse cultuur. De samenwerking tussen Anna Cofone, Authentic Beauty Concept, en Ottolinger voegde een authentieke en creatieve laag toe aan dit verhaal en benadrukte het belang van het vieren van echte schoonheid en het stimuleren van zelfexpressie.