Skip to Content

HALLO, IK BEN

en 27 jaar geleden ben ik begonnen met het avontuur genaamd Dordan kappers. Drie jaar geleden zijn we verhuisd naar een gezellig winkelcentrum in Maastricht. Het voelt als gisteren, maar met nog steeds dezelfde passie en enthousiasme streven we ernaar om ieders perfecte look te maken.  

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

Onze salon is een plek voor iedereen, ongeacht leeftijd of haartype, of je nu een korte coupe of lange lokken hebt. Ons doel is dat elke klant zich thuis voelt en stralend de deur uitloopt.

We zijn al drie jaar te vinden in een levendig winkelcentrum van Maastricht. De centrale locatie maakt het eenvoudig voor iedereen om bij ons binnen te stappen.

Wat onze salon extra bijzonder maakt, is de inrichting, die we met het team hebben bedacht. De unieke hoogte van ons plafond wordt benadrukt door de keuze voor grote spiegels. Bovendien heeft onze salon heerlijk natuurlijk licht, dankzij de grote ramen aan de voorkant.

Bij Dordan Kappers gaat het niet alleen om het creëren van stijlvolle looks, maar ook om een ervaring waarbij de klant centraal staat.

MIJN PASSIE

In mijn werk geniet ik vooral van het sociale aspect! Het is altijd gezellig om te kletsen met mijn klanten terwijl ik tegelijkertijd bezig ben met het creëren van mooi haar. Wat het vak extra leuk maakt, is de creativiteit die erbij komt kijken. Elke klant is uniek, waardoor ik telkens weer de kans krijg om te bedenken wat goed bij hen past.

HOE MIJN VERHAAL BEGON

Mijn kappersavontuur begon net als bij velen in mijn kindertijd door het knippen van poppen, maar ik had ook nog andere hobby's. Ik tekende veel en ik denk dat dit mijn manier was om mijn creativiteit op een bepaalde manier te uitten. Bovendien zat ik als kind nooit graag stil en hield ik van sociaal contact. Het kappersvak bleek de perfecte keuze voor mij te zijn, waarin mijn creativiteit en sociale aard goed naar voren komen.

MIJN TEAM

Het fijnste aan mijn team vind ik dat we veel voor elkaar over hebben. Het feit dat we goed kunnen brainstormen, ideeën kunnen uitwisselen en van elkaars kennis kunnen leren, draagt enorm bij aan de innovatie en groei van ons team. We hebben niet alleen respect voor elkaars ideeën, maar we moedigen ook voortdurend elkaars groei en ontwikkeling aan. De werksfeer kan het best worden omschreven als relaxed en gezellig. Er heerst een positieve energie die onze dagen in de salon niet alleen efficiënter maakt, maar ook leuk!

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

De Hydrate Curl Enhancer, het Smoothing Serum en de Shaping Cream behoren tot mijn favoriete Authentic producten. De Shaping Cream is voor mij onmisbaar als het gaat om het voorbereiden en stylen van het haar. Het geeft me de perfecte controle en textuur, om zo de gewenste look bij mijn klanten te creëren.

Ook de nieuwste aanwinsten uit de Textured Hair lijn, het Hydrate Hair Smoothing Serum en de Hydrate Curl Enhancer, behoren tot mijn favorieten. Het serum heeft mijn hart veroverd met zijn intense hydratatie die het haar definieert en laat stralen. Bovendien is de Hydrate Curl Enhancer perfect voor klanten met krullen, omdat dit product deze prachtig vormgeeft.

 • Shaping Cream 150 ml - Natuurlijke styling/haarcréme

  Vrij van kunstmatige wax

  € 31.90

 • Hydrate Hair Curl Enhancer 250ml - Natuurlijke krullencrème

  Vrij van siliconen

  € 40.50

 • Hydrate Hair Smoothing Serum 100ml - Natuurlijk haarserum

  Vrij van siliconen

  € 39.50

BEZOEK ONS

Dordan Kappers

Brusselsepoort 8
6216CE Maastricht 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP