Skip to Content

HALLO, IK BEN

en zes jaar geleden kreeg ik de eer om samen met mijn voormalige werkgever Capaldi kappers voort te zetten. Capaldi Kappers is gevestigd in een winkelstraatje in Leeuwarden, dat bekend staat als één van de mooiste in Nederland. Je kunt mij altijd vinden bij Capaldi Kappers, behalve als ik bij mijn vier kindjes ben!

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

Capaldi Kappers bestaat al dertig jaar. Bij Capaldi Kappers vinden wij het belangrijk dat iedereen zich bij binnenkomst gelijk thuis voelt, daarom staat toegankelijkheid en laagdrempeligheid bij ons voorop. We hebben zelf een nuchtere benadering wat veel klanten aanspreekt. Bij ons draait het om het ambacht van het kappersvak, zonder te veel poespas. 

In mijn salon hangen de foto's van de Coiffure Award. Het is een goede manier om aan onze klanten te laten zien dat we meer in huis hebben dan alleen de looks die we dagelijks creëren. 

MIJN PASSIE

Ik haal energie uit het werken met mensen. Ook werk ik het liefst met mijn handen, een kantoorbaan waarbij je elke dag achter de computer zit zou ik vreselijk vinden. Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief te zijn en nieuwe looks te verzinnen. Het kappersvak bevat alle drie, wat het de perfecte baan voor mij maakt. 

Om mezelf als kapper maar ook als ondernemer voortdurend te blijven ontwikkelen, volg ik graag cursussen met andere ondernemers. Ik ben altijd benieuwd hoe andere ondernemers bepaalde uitdagingen aangaan en problemen oplossen. Ik leer veel van ervaringen van anderen. 

HOE MIJN VERHAAL BEGON

Het begon allemaal met mijn opleiding in Mode & Techniek, waar ik mijn eerste stappen zette richting een creatieve carrière. Helaas bleek de opleiding niet zo creatief te zijn als ik had gehoopt. Daarna ging ik bij een supermarkt werken, maar dit was ook niet de baan waar ik altijd van droomde. Ik zat tijdens deze periode bij de majorettes waar ik de haren van de meiden vlocht. Daardoor realiseerde ik mij dat de kappersopleiding een goede volgende stap voor mij zou zijn. Er was alleen nog een obstakel: op negentienjarige leeftijd werd ik als te oud beschouwd voor deze opleiding. Twee dagen voordat de opleiding van start ging, ontving ik het nieuws dat ik toch de kappersopleiding mocht volgen. Dit bleek uiteindelijk een hele goede keuze te zijn!

MIJN TEAM

Ik werk inmiddels elf jaar bij Capaldi kappers. Team Capaldi bestaat uit zeven getalenteerde en diverse meiden. Hoewel het allemaal verschillende meiden zijn, hebben wel een goede klik met elkaar. We zijn niet bang om feedback van elkaar te ontvangen, dit zien we dan ook als een kans om te leren en te groeien. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

De werksfeer bestaat uit een goede mix van gezelligheid en professionaliteit. Mijn team snapt de behoeften van elke klant en speelt hierop in. Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

De Working Hairspray is een veelzijdig product, wat ik op zowel droog als nat haar gebruik. De hairspray zorgt voor textuur in het haar, maar dit kan ook weer goed uitgeborsteld worden. Ik vind de Working Hairspray perfect voor een mooie updo look. 

Ook vind ik de Hydrate Cleanser geweldig. Deze is geschikt voor alle haartypes en maakt het haar goed schoon terwijl het tegelijkertijd hydrateert. Ik gebruik deze Cleanser bij veel van mijn klanten. 

  • Hydrate Cleanser 300 ml - Natuurlijke hydraterende shampoo voor droog haar

    Vrij van sulfaat surfactanten & siliconen

    € 31.00

  • Nymph Salt Spray 250 ml - Natuurlijke zoutspray voor haar

    Vrij van silicone en kleurstoffen

    € 31.90

BEZOEK ONS

Capaldi Kapper

Kleine Kerkstraat 35
8911 DM Leeuwarden
info@capaldi-kappers.nl

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP