Skip to Content

HALLO, IK BEN

en trotse eigenaresse van Haar Sukces in hartje Edam. Vanaf mijn veertiende ben ik al actief in de kapperswereld en sinds die leeftijd heb ik altijd gedroomd van mijn eigen haarsalon. In 2014 werd deze droom werkelijkheid door het ontstaan van Haar Sukces. 

Na vele jaren in het kappersvak werk ik nog steeds elke dag met enorm veel plezier in mijn salon. Omdat ik zoveel plezier heb in wat ik doe, voelt het niet alleen als werk, maar ook als het uitoefenen van mijn grootste passie.

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

Haar Sukces bevindt zich in het pittoreske Edam. Het fijne aan Edam is dat we super makkelijk te bereiken zijn vanuit Amsterdam. 

Mijn Turkse achtergrond vormt een bron van inspiratie voor de sfeer en beleving van mijn salon. Ik ga vaak nog terug naar Turkije om hier ideeën op te doen voor mijn salon. Voor de inrichting heb ik mij dan ook laten inspireren door de stijlvolle salons in Turkije. 

Daarnaast verwen ik mijn klanten altijd met heerlijk Turks fruit die ik haal uit Istanbul. Haar Sukces is een mix tussen de Nederlandse en Turkse cultuur en daarmee een verlengstuk van mijn persoonlijkheid.

Bij Haar Sukces hebben we één doel voor ogen: de klant een ervaring bieden die verder gaat dan alleen een haarbehandeling. We willen onze klanten in de watten leggen en een verwenmoment voor ze creëren. Om dit verwenmoment te realiseren hebben we aparte ruimtes in de salon waar de klanten in alle rust kunnen genieten van kleur- en wasbehandelingen. Ook bieden wij een memento behandeling aan, zodat de klant de kans krijgt nog meer te ontspannen.

MIJN PASSIE

Mijn passie is simpel gezegd 'mooi haar'. Voor mij betekent 'mooi haar', haar wat perfect past bij de huid en de ogen van de klant. Omdat elke klant uniek is, focus ik mij op het persoonlijk aspect. 

Om bij elke klant 'mooi haar' te creëren staat bij ons enthousiasme bovenaan, waarbij onze medewerkers met veel energie aan het werk zijn. Respect naar de klanten maar ook onderling in het team is eveneens een belangrijke waarde. Daarnaast streven we voortdurend naar groei, zowel in service, beleving als in kennis. 

HOE MIJN VERHAAL BEGON

Mijn avontuur in de kapperswereld begon op jonge leeftijd. Op veertienjarige leeftijd spijbelde ik van school om in de kapsalon van mijn familie te helpen. Ik veegde de vloer en bracht koffie naar de klanten. Daar begon mijn liefde voor het kappersvak.

Het logische vervolg was dan ook om naar de kappersschool te gaan, die ik binnen één jaar heb afgerond. Daarna heb ik bij drie salons veel en waardevolle ervaring opgedaan. 

Ik droomde altijd van een eigen salon. Als alleenstaande moeder was het niet altijd makkelijk, maar vond ik extra doorzettingsvermogen bij mijn kinderen om deze droom toch waar te maken. Negen jaar geleden werd deze droom werkelijkheid door de oprichting van Haar Sukces. Ik heb mijn hart en ziel in deze salon gestoken en doe dit nog steeds. 

MIJN TEAM

We hebben een team van tien medewerkers. Naast negen meiden hebben we ook één man in ons team, namelijk Kaan. Kaan is onze barber en richt zich specifiek op mannenkapsels. Hij is dan ook een goede aanwinst voor de mannelijke klanten. 

Binnen ons team is vertrouwen erg belangrijk. Met mijn collega Myrna werk ik al achttien jaar samen, waardoor we elkaar door en door kennen en blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Ons team is divers en iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en unieke kwaliteiten. Verder is de sfeer binnen ons team gezellig, open en eerlijk. 

Naast vertrouwen onderling in mijn team, straalt mijn team ook vertrouwen uit naar de klanten. Dit vertrouwen resulteert in een groot klantenbestand, die al jaren terugkomen in mijn salon.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

De Flawless Primer is mijn go-to product na het wassen. Het is een perfect product om slap haar te verstevigen. Wat ik zo fijn vind aan deze Primer is dat deze het haar niet verzwaart, het geeft juist meer grip en body wat ideaal is tijdens het föhnen. 

Verder is mijn hele team dol op de Shaping Cream. De Shaping Cream is een allround product, je kan er letterlijk elke haarstijl mee maken. Zo werkt het goed op krullen maar geeft het je ook de mogelijkheid om beachy hair te maken. 

  • Flawless Primer 250 ml - Natuurlijke haarprimer & prep spray

    Vrij van PVP / VA maar in plaats daarvan: gemodificeerd biologisch afbreekbaar aardappelzetmeel. Ook vrij van siliconen

    € 31.90

  • Shaping Cream 150 ml - Natuurlijke styling/haarcréme

    Vrij van kunstmatige wax

    € 31.90

BEZOEK ONS

Haar Sukces Haarstylisten

Jan Nieuwenhuizenplein 3
1135 WT Edam
info@haarsukces.nl

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP