Skip to Content

HALLO, IK BEN

en ik ben eigenaar van salon Nick Justin in Utrecht. Het is een kleine, maar persoonlijke salon in het hart van de stad. Samen met mijn partner in crime Niki run ik deze salon nu 1,5 jaar en ik kan met trots zeggen dat het fantastisch gaat!

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

In mijn salon werken mijn collega Niki en ik met veel energie, wat zorgt voor een fijne sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Deze sfeer is onze kracht. Ook de inrichting draagt hieraan bij: we hebben alles strak en clean gehouden, zonder tierelantijntjes. Het is een oase van rust, zoals we zelf zeggen.

Naast onze expertise in kleuren en knippen, hechten we veel waarde aan het opbouwen van een relatie met onze klanten. Het moet voelen alsof ze op bezoek gaan bij een vriend of vriendin, en daarbij ook nog eens mooi haar krijgen.

MIJN PASSIE

Het leukste aan mijn werk vind ik dat het voelt alsof ik nooit ben uitgeleerd, wat het tegelijkertijd ook een uitdaging maakt. In mijn werk ben ik namelijk heel kritisch, wat er vaak voor zorgt dat ik steeds weer iets wil veranderen of verbeteren. Ik heb altijd het gevoel dat het beter kan. Daarom ben ik voortdurend op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Instagram is daarbij een grote hulp, omdat ik mezelf daar continu kan uitdagen tot iets creatiefs.

Op persoonlijk vlak daag ik mezelf uit door naast het werk in mijn salon ook te werken in het buitenland, bijvoorbeeld bij Paris Fashion Week. Die afwisseling vind ik echt geweldig en zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai wordt.

HOE MIJN VERHAAL BEGON

Ik ben op mijn negentiende begonnen als kapper. Als klein jongetje droomde ik er altijd van om kapper te worden, maar op de middelbare school twijfelde ik of het wel stoer genoeg was. Op mijn negentiende kreeg ik te horen dat ik te oud was om te beginnen. Ik dacht: "Te oud? Ik ben pas negentien!" Toen besefte ik dat dit echt was wat ik wilde.

Uiteindelijk ben ik een particuliere kappersopleiding gaan doen, die anderhalf jaar duurde. Vanaf dat moment ging alles heel snel, omdat ik zoveel plezier had in wat ik deed. Als je iets echt leuk vindt, groei je automatisch snel.

MIJN TEAM

Ik werk samen met Niki, een goede vriendin van mij. We leerden elkaar kennen toen we bij dezelfde salon werkten. Tijdens mijn verblijf in Bali kwam ze mij daar opzoeken, en bij mijn terugkeer in Nederland besloten we dat het perfecte moment was aangebroken om samen te gaan werken. Inmiddels vormen we al anderhalf jaar een topteam!

We werken allebei heel zelfstandig en doen ons eigen ding. Natuurlijk overleggen we met elkaar, maar we hebben allebei vaak een persoonlijke band met onze klanten en geven hen veel aandacht. Dit werkt super goed voor ons.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Ik ben begonnen met Authentic Beauty Concept omdat een vriendin van mij al met het merk werkte en het me aanraadde. Toen ik het voor het eerst gebruikte, was mijn reactie ‘wow’. De producten zien er niet alleen prachtig en chique uit in de salon, maar ze werken ook fantastisch. Ik vind het geweldig hoe zacht en natuurlijk de producten zijn, en de geuren zijn heerlijk. Dat was het moment waarop ik besloot dat ik met Authentic Beauty Concept moest werken!

De Amplify Mousse is een product dat ik bij iedereen gebruik. Ik houd ook van combineren. Vaak gebruik ik een leave-in conditioner samen met de Amplify Mousse en de Flawless Primer van Authentic Beauty Concept.

  • Hydrate Spray Conditioner 250 ml - Natuurlijke leave-in conditioner voor droog haar

    Vrij van siliconen

    € 34.40

  • Amplify Mousse 200 ml - Natuurlijke haarmousse & -versteviging

    Vrij van conventionele kunstmatige filmvormende polymeren en siliconen

    € 31.90

BEZOEK ONS

Nick Justin

Jansveld 49
3512 BE Utrecht

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP