Skip to Content

COMMUNITY GATHERING

COMMUNITY

Community is de basis van Authentic Beauty Concept, omdat mensen een integraal onderdeel zijn van wat we doen. Daarom praten we over de #AuthenticBeautyMovement: omdat we geloven dat Authentic Beauty Concept verder gaat dan producten, en dat het koesteren van een betekenisvolle community van gelijkgestemde individuen de beste manier is voor ons allemaal om te leren en te groeien. We zijn een movement en als we samenkomen, doen we geweldige dingen. Een van de manieren waarop we dit doen, is door middel van onze inspirerende en interactieve community-evenementen waar samenkomen en elkaar inspireren centraal staan. Inspireren van pure creativiteit en inzichten te delen om betekenisvolle gesprekken op gang te brengen.

You need to accept cookies to play this video

Onze laatste persoonlijke Community Gathering vond plaats in 2019, vóór de pandemie, wat de langverwachte reünie van dit jaar nog specialer maakte. We verwelkomden 160 gasten, die verschillende werelddelen en creatieve disciplines vertegenwoordigden, in Hamburg. Twee dagen vol activiteit, allemaal gericht op het naar de wereld brengen van je meest authentieke zelf. Het belangrijkste doel van de Gathering was natuurlijk om onze community te herenigen en geïnspireerd te raken door hun ideeën. We konden geen betere manier bedenken om dat te doen dan door middel van twee dagen gewijd aan educatie, zelfexpressie en het creëren van Authentiek haar.

Elk creatief proces begint met een vonk, en ons community-evenement werd aangewakkerd met een reeks inspirerende sessies, georganiseerd door een selectie van gastsprekers. Deze look-and-learn sessies zorgden niet alleen voor inzicht, maar ook voor praktijkgericht educatie. Onze Global Creative Advocate Hester Wernert-Rijn demonstreerde haar passie voor authentieke styling, US Advocate Evan Joseph deelde zijn expertise in knippen, stylen en verzorgen van getextureerd haar, terwijl haar- en make-upartiest Juliette den Ouden zich bij ons voegde om haar kijk op moderne schoonheid te delen.

We gingen beyond hair met een demonstratie van de Duitse make-upartiest Helge Branscheidt over het creëren van no-make-up make-up looks.

Terwijl onze Poolse advocaat Marta Zawiślańska werd vergezeld door Joanna Zuchowicz, Educator Authentic Beauty Concept, voor een inspirerende digitale contentcreatie workshop.

Uitgerust met nieuwe ideeën, kreeg onze community vervolgens de kans om creatief aan de slag te gaan en hun eigen authentieke haarlooks content te creëren, een reeks studio’s, gewijd aan make-up, styling. Alle looks werden vastgelegd door een professionele fotograaf en er was voldoende ruimte om zelf aan de slag te gaan met het creëren van social media content.

De Authentic Beauty Concept-community heeft ons altijd beïnvloed en ontwikkeld. Wanneer we de kans krijgen om ze bij elkaar te brengen, is het een kans om te luisteren naar hun behoeften en ideeën voor toekomstige productinnovaties, en om relevante inzichten te krijgen over onze nieuwste lanceringen van degenen die de producten elke dag leven en ademen. We brachten tijd door met verbinden, luisteren en leren, om onze bijeenkomst op de perfecte manier af te sluiten.