Skip to Content

Ontdek de ultieme verzorging voor je getextureerde haar

met onze nieuwe textuur hair heroes ontworpen

met krul expert Evan Joseph

Onthul het geheim van prachtig, gezond haar dat net zo uniek is als jij. Authentic Beauty Concept introduceert een baanbrekende lijn die ontworpen is voor elk type getextureerd haar. Van zachte waves tot de strakste krullen, onze nieuwe helden voor getextureerd haar zullen je haarverzorgingsroutine transformeren.

 • Hydrate Hair Intense Treatment 200ml - Natuurlijk hydraterend masker voor zeer droog haar

  ...

  Vrij van siliconen

 • Hydrate Hair Intense Treatment 200ml - Natuurlijk hydraterend masker voor zeer droog haar

  ...

  Vrij van siliconen

We blijven ons inzetten voor creatieve samenwerkingen en zijn een samenwerking aangegaan met de invloedrijke krulexpert Evan Joseph om samen drie nieuwe producten voor getextureerd haar te creëren. 

Evan: "Het was belangrijk om iets te creëren dat innovatief en anders was, maar ook eenvoudig en makkelijk te begrijpen. Iets dat gebruikt kan worden voor verschillende soorten getextureerd haar - van golvend tot zeer krullend haar. En daarmee al die middeltjes en onrealistische beloftes overboord te gooien en in plaats daarvan iemand echt te helpen authentiek te zijn en een gemakkelijke manier te hebben om daar te komen."

Na verschillende workshops en input van de #authenticbeautymovement community is het nieuwe assortiment speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van getextureerd haar.

Wat is getextureerd haar? 

Textured hair is een verzamelnaam voor verschillende haartypes en -texturen. Elk haar dat lokken heeft met een bepaalde vorm of beweging, die niet steil zijn, wordt beschouwd als getextureerd haar. Deze vorm wordt een "krulpatroon" genoemd en beschrijft de manier waarop haar van nature groeit. Onze drie textured hair heroes geven zachtheid en glans aan alle soorten getextureerd haar en versterken authentiek haar zoals golven, krullen en alles daartussenin.

" Haar met textuur is echt iets dat je niet kunt negeren. Als ik mensen in mijn salon zie die zich begrepen en geliefd voelen, is dat iets wat ik in de wereld wil blijven uitdragen." - Evan Joseph

Onze nieuwe textured hair heroes zijn ontworpen om de meest uiteenlopende natuurlijke haartexturen te verbeteren, van de zachtste golven tot de strakste krullen. Of krullen nu verwaarloosd zijn en hulp nodig hebben om weer op hun natuurlijke best te komen - of ze zijn beschadigd als gevolg van warmtestyling of chemische processen - ons nieuwe trio producten biedt formules om je textuur weer op de rails te krijgen.

Hydrate Intense Treatment 

Met zijn rijke formule hydrateert dit intens verzorgende masker het haar diep, verhoogt het de handelbaarheid en versterkt het de natuurlijke glans van het haar.

 • Hydrate Hair Intense Treatment 200ml - Natuurlijk hydraterend masker voor zeer droog haar

  ...

  Vrij van siliconen

 • Hydrate Hair Intense Treatment 200ml - Natuurlijk hydraterend masker voor zeer droog haar

  ...

  Vrij van siliconen

Hydrate Curl Enhancer

Een diep hydraterende leave-in gel met een lichtgewicht formule om krullen perfect te definiëren - zonder crunch! Biedt ons hoogste niveau kruldefinitie plus medium fixatie voor krullen en spiralen. De jelly consistentie is gemakkelijk aan te brengen en beschermt het haar tegen vochtigheid, vermindert pluizig haar en versterkt de natuurlijke glans.

 • Hydrate Hair Curl Enhancer 250ml - Natuurlijke krullencrème

  ...

  Vrij van siliconen

 • Hydrate Hair Curl Enhancer 250ml - Natuurlijke krullencrème

  ...

  Vrij van siliconen

Het co-creatieverhaal met Evan Joseph 


We spraken met krullenexpert en Authentic Beauty Concept Advocate Evan Joseph over zijn visie op authentiek haar en zijn betrokkenheid bij de co-creatie van onze nieuwe lijn Hydrate textured hair heroes.

Evan Joseph: "Hoi, ik ben Evan en ik ben een kapper en krulexpert uit de VS. Ik ben een voorstander van het Authentic Beauty Concept en kreeg de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van de drie nieuwe producten voor getextureerd haar."

Wat betekent authenticiteit voor jou?

Evan Joseph: "Authentiek zijn betekent jezelf uitdrukken op de manier waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Of dat nu is door je haar natuurlijk te dragen, echt gedefinieerd of groot en pluizig - dat is authentiek zijn voor wie je bent als persoon." 

Laten we het eens hebben over getextureerd haar. Wat vind je het spannendst aan het werken met krullend haar? 

Evan Joseph: "Waar ik het meest enthousiast over ben als ik met krullend haar werk, is dat het altijd anders is en steeds verandert. Ik word elke dag verrast en je weet nooit wat er gaat gebeuren. Je hebt de vaardigheden en de stappen die je neemt, maar aan het einde van elke afspraak of fotoshoot wordt er iets nieuws onthuld - in de persoon, in zijn geest en in zijn fysieke verschijning."

Hydrate Smoothing Serum

Dit lichtgewicht en diep hydraterend serum op waterbasis vermindert pluis en maakt het haaroppervlak glad. Voor een prachtige kruldefinitie zonder te verzwaren, dit voedende serum versterkt de glans en laat het haar zijdezacht aanvoelen.

 • Hydrate Hair Smoothing Serum 100ml - Natuurlijk haarserum

  ...

  Vrij van siliconen

 • Hydrate Hair Smoothing Serum 100ml - Natuurlijk haarserum

  ...

  Vrij van siliconen

Onze toewijding aan het welzijn van je haar is duidelijk zichtbaar in onze zorgvuldig gekozen ingrediënten. Duurzame Murumuru Butter en Lijnzaadolie bieden voeding en kracht.

Alle drie de producten zijn geformuleerd met duurzaam gewonnen Murumuru Butter en Lijnzaadolie, die beide bekend staan om hun voedende en versterkende werking op het haar. Murumuru Butter, een natuurlijk verzachtend middel, staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en biedt natuurlijke bescherming tegen schade door de zon, hitte en andere schadelijke stoffen. Lijnzaadolie is rijk aan Omega-3 vetzuren, die het vochtgehalte van het haar helpen te verhogen en het tegelijkertijd versterken. Dit krachtige ingrediënt is ook een rijke bron van vitamine E, B1, B2, B6 en biotine, die samen de elasticiteit van het haar helpen verbeteren.

De nieuwe lijn bestaat uit drie producten - wat vind je er het beste aan? 

Evan Joseph: "Het belangrijkste styling product, de Hydrate Curl Enhancer, voegt controle en glans toe, maar we hebben de formule natuurlijk licht genoeg gehouden zodat het de natuurlijke textuur van het haar niet belemmert, maar alleen versterkt. Het volgende product dat we hebben gecreëerd en waar ik super enthousiast over ben, is het Hydrate Smoothing Serum. Het is op waterbasis, wat ongebruikelijk is voor een serum. De reden waarom ik dat zo fijn vind, is omdat water door het haar wordt opgenomen en helpt om de benodigde voedingsstoffen te leveren. Het kan dus keer op keer worden aangebracht, spoelt gemakkelijk uit het haar en veroorzaakt geen ongewenste build-up. De derde is de Hydrate Intense Treatment, die echt geweldig is. Het verzacht het haar onmiddellijk, terwijl het toch versterkt en structuur toevoegt."

Natuurlijk haar wordt steeds populairder naarmate consumenten meer en meer hun individualiteit omarmen - hoe heb je deze verandering bij je klanten opgemerkt? 

Evan Joseph: "Krullend haar wordt van tijd tot tijd populair, maar als je naar de geschiedenis kijkt, zie je krullend haar altijd al op beeldhouwwerken en schilderijen. Dus ja, het komt en gaat wat populariteit betreft. Maar het is er altijd. Ik denk dat wat we zien een permanente verschuiving is in onze maatschappij om mensen toe te staan zichzelf te uiten, vrij en authentiek te zijn. We zien geen trend die zal verdwijnen. We zien echt een permanente verandering in onze wereldwijde cultuur."

Elke krul is anders - en jij ook! Wij geloven in individualiteit en met ons nieuwste assortiment kun je je authentieke textuur omarmen!