Skip to Content

SUSTAINABILITY

Eerlijk zijn is belangrijker voor ons dan perfect zijn, en we streven ernaar om het elke dag beter te doen. Toen we Authentic Beauty Concept lanceerden, lag duurzaamheid ons nauw aan het hart.

Sustainability

SUSTAINABILITY

Authenticiteit, eerlijkheid en transparantie maken deel uit van ons DNA.

We zetten ons in voor een circulaire economie en bewustwording rond onze ecologische voetafdruk. We werken continu aan het verduurzamen van onze verpakkingen, ingrediënten en sociale impact. We zoeken steeds naar nieuwe manieren om stap voor stap verder te ontwikkelen.

Authentic Beauty Concept neemt jou mee op reis naar een duurzamere manier van leven.

Will you join us?

You need to accept cookies to play this video

OUR GOALS

Als concept geloven we dat we allemaal een verschil kunnen maken, ook met kleine acties. Als we al die individuele inspanningen samenvoegen en als community samenkomen, kunnen we echt verandering creëren en grotere stappen in de goede richting zetten.

Our Goals
Energy & Climate

ENERGY & CLIMATE

'There is no planet B' en daarom evalueren we continu de impact die onze productie, verpakkingen, transport en productconsumptie heeft op onze planeet*. Ons doel is om de CO2-uitstoot met 65% per ton te verminderen in 2025, met 75% in 2030 en 100% van onze elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen te halen tegen 2040.

*Op bedrijfsniveau en alleen onze eigen operaties, exclusief contractfabrikanten.

 • CAREFULLY SELECTED INGREDIENTS

  We vinden het belangrijk om duurzame elementen te integreren in onze producten; een overtuiging die betekende dat we niet de makkelijke, vaste route moesten nemen, maar dat we producten moesten ontwikkelen met integriteit. 

  CAREFULLY SELECTED INGREDIENTS 

 • MINDFUL PACKAGING

  Het gaat niet alleen om wat er in het product zit. Wij richten er op om de verpakkingen en materialen voor het Authentic Beauty Concept zo duurzaam mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan hun hoogwaardige uitstraling. 

  MINDFUL PACKAGING 

 • BE PART OF THE REFILLUTION

  Ben jij iemand die nooit ergens heengaat zonder je favoriete herbruikbare koffiebeker en tote bag? Gefeliciteerd! Jij werkt al mee aan de refillution! 

  PRODUCTEN 

 • SOCIAL INITIATIVES

  Als merk geloven we dat we allemaal een verschil kunnen maken, zelfs met kleine acties. Als we al die individuele inspanningen samenvoegen en dit doen als een community, kunnen we verandering teweegbrengen - en grotere stappen in de goede richting zetten. 

  SOCIAL INITIATIVES 

 • SUSTAINABLE SALON PRACTICES

  Omdat we geloven dat verandering moet beginnen binnen onze #AuthenticBeautyMovement gemeenschap, werken we samen met onze partnersalons aan duurzame salonpraktijken. 

  SUSTAINABLE SALON PRACTICES 

 • VEGAN BLOW-DRY

  Wist je dat professioneel föhnen er voor zorgt dat je haar er langer beter uit ziet en je minder tijd aan wassen en stylen hoeft te besteden? Dat betekent ook minder water-, energie- en elektriciteitsverbruik en meer mogelijkheden voor veelzijdige looks. 

  SUSTAINABILITY VEGAN BLOW-DRY 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP