HALLO, IK BEN

en ik ben de trotste eigenaar van Hairtouch in het mooie Twentse Markelo. Na bijna 10 jaar in Spanje een salon te hebben gehad, keerde ik in 2013 terug naar Nederland en nam ik een salon in Markelo over. Na een verbouwing en rebranding ontstond "Hairtouch". Samen met mijn team hebben we een onderscheidende salon gecreëerd die inmiddels bekendheid geniet tot ver buiten Markelo.

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

Hairtouch zorgt voor een beleving die verder gaat dan alleen een nieuwe coupe & kleur. Bij Hairtouch word je verwend & kan je helemaal tot rust komen. Als kleur- en knipspecialisten maken wij alleen gebruik van hoogwaardige professionele producten. Duurzaamheid staat bij Hairtouch al jaren hoog in het vaandel.

Wij willen graag dat mensen zich thuis voelen op het moment dat ze de zaak binnenstappen. Een goede vers gemalen kop koffie, een wijntje of een glaasje bubbels versterken deze sfeer.

Interieur ontwerpen is iets wat ik leuk vind. De salon is neutraal ingericht en is een weerspiegeling van waar ik voor sta. De inspiratie hiervoor haal ik uit diverse media. Bij Hairtouch zijn er de laatste jaren dan ook regelmatig aanpassingen aan het interieur gedaan en ook hier probeer ik altijd mee te gaan met de laatste trends op kleur- en stylingsgebied.

Gemoedelijkheid en een huiselijke sfeer gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit en een premium service en beleving. Humor, gezelligheid en authenticiteit zijn kernwoorden die Hairtouch uniek maken.

MIJN PASSIE

Het werken met mensen geeft mij ontzettend veel energie, net zoals de creativiteit en het creëren van de perfecte coupe en kleur. Niets is mooier dan mensen met een goed en blij gevoel de salon te zien verlaten.

Ik ben al 25 jaar kapper met nationale en internationale ervaring. Door altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends ben ik up-to-date en in staat om klanten in diverse leeftijdscategorieën blij te maken met een nieuwe coupe en/of kleur.

Door trainingen te volgen op het gebied van leiderschapsvaardigheden en ondernemerschap, maar vooral ook door te luisteren en mee te gaan met de wensen en behoeften van nieuwe generaties, blijf ik groeien in mijn vak.

HOE MIJN VERHAAL BEGON

Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik kapper wilde worden. Het zat gewoon altijd al in mij: ik vond het geweldig om mensen heel mooi en blij te maken. Dus ja, kapper zijn, dat was eigenlijk altijd mijn droom. Het geeft mij veel voldoening om mensen een prachtige uitstraling te geven en ze blij te zien.

Als geboren Groninger heb ik de eerste jaren van mijn carrière, met veel plezier, diverse salons in de provincies Groningen en Drenthe geleid. In 2004 kreeg ik de mogelijkheid om een salon aan de Spaanse Costa Blanca over te nemen. Na bijna 10 jaar in de Spaanse zon ben ik in 2013 teruggekomen naar Nederland en terecht gekomen in Markelo, waar ik mijn huidige salon over kon nemen. Na een verbouwing en rebranding ontstond “Hairtouch”.

MIJN TEAM

De werksfeer bij ons is heel gemoedelijk, ontspannen en gezellig, wat naar mijn mening essentieel is. Vooral onderling moet het relaxed zijn met veel humor en een vleugje gekkigheid. Het werken met een gepassioneerd, jong team spreekt mij erg aan. Dit geeft energie en houdt mij scherp. Door deze dynamiek blijven we van elkaar leren.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Toen, vijf jaar geleden, de premium vegan care & stylingsproducten van Authentic Beauty Concept op de markt kwamen, waren we direct verliefd. Het was 'het' antwoord op een lange zoektocht naar het perfect passende merk binnen onze salon.

Ons vakmanschap in combinatie met de beste producten uit de markt zorgen ervoor dat iedere klant bij ons de beste versie van zichzelf wordt!

Welke producten ik het fijnste vind van Authentic Beauty Concept? Ik werk erg graag met de Nude Powder Spray. Met dit product kan ik het haar extra volume geven, wat een goede basis is om een look verder te creëren. De Working Hairspray is mijn favoriet om het haar goed af te stylen.

  • Working Hairspray 300 ml - Natuurlijke haarspray

    Vrij van siliconen

    € 31,90

  • Nude Powder Spray 12 gr - Natuurlijk volumepoeder

    Vrij van kunstmatige kleurstoffen, siliconen en wax

    € 31,90

BEZOEK ONS

Hairtouch

Holterweg 3B
7475 AT Markelo
Afspraak@hairtouch.nl

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP