Skip to Content

HALLO, IK BEN

oprichtster en eigenaresse van Mogeen. Het is altijd al een droom van mij geweest om een eigen salon te hebben. In 2007 opende ik Mogeen, op één van de mooiste plekken aan de gracht in Amsterdam.

Ik heb jarenlang de wereld over gereisd, samengewerkt met verschillende mensen en hele mooie dingen mogen zien. Uit al deze ervaringen heb ik inspiratie gehaald voor Mogeen. Ik wilde een plek creëren waar mode en het kappersvak samengaan en mensen zich thuis voelen. Door Mogeen kan ik mijn creativiteit en vaktechnische kennis toepassen in de praktijk. 

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

Mijn salon is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Ik wilde een plek creëren waar iedereen zich thuis en comfortabel voelt. Mogeen is een salon waar ieder indivdu, met elk haartype of textuur, kan rekenen op het beste advies en resultaat. Dit is ook een plek waar mensen een moment van rust kunnen vinden. Mensen kunnen genieten van een ontspannende behandeling, of zoals wij het noemen, een memento. 

Mogeen staat vol met vintage items. Ik houd van vintage items omdat ze een verhaal vertellen en authentiek zijn. Ik haal inspiratie uit de natuur, dus ik heb Mogeen ingericht met natuurlijke materialen gecombineerd met veel planten en bloemen. 

 Ik ben superblij dat mijn salon, Mogeen, een van de eersten was die een Refill Bar van Authentic Beauty Concept introduceerde. Duurzaamheid is erg belangrijk voor mij. Daarom moedigen wij mensen aan om onze Refill Bar te gebruiken en de Cleanser en Conditioner flessen te hergebruiken, om plastic afval te verminderen.

MIJN PASSIE

Als kapper en session stylist voel ik me ongelooflijk gelukkig dat ik met een grote verscheidenheid aan mensen kan werken, allemaal met een uniek haartype. Voor mij is getextureerd haar een van de meest interessante en mooiste haartypes die er zijn. Van zachte vloeiende golven en warrige textuur tot springerige tonvormige krullen en strakke spiralen, ik vind het geweldig om met deze individuele haarvormen en -dimensies te werken en ze te verbeteren.

Ik zorg ervoor dat haar er mooi uitziet, maar met een zekere imperfectie, waardoor het meer diepte krijgt en het interessanter is om ernaar te kijken. Als je naar mijn werk kijkt, kun je altijd ergens iets imperfects ontdekken, ook als het er echt heel fraai uitziet. Hierdoor houd ik het authentiek, in plaats van de minder perfecte aspecten te veranderen of te camoufleren.

MOGEEN & AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Ik werk nu 4-5 jaar met Authentic Beauty Concept. De reden dat ik met het merk ben gaan werken is dat de filosofie van hoe ik in de salon werk, zoals holistisch zijn, perfect aansluit bij de merkfilosofie van Authentic Beauty Concept. Duurzaam, vegan en cruelty free zijn allemaal erg belangrijk voor mij. Dit is wat ik terug wil geven aan mijn klanten en aan de wereld; denk na voordat je iets koopt en waardeer wat we hebben.

Ik voel mij dan ook vereerd om de Global Creative Advocate voor Authentic Beauty Concept te mogen zijn. Mogeen is daarnaast de internationale Flagshipstore van het merk. Wij ademen dus Authentic Beauty Concept bij Mogeen!

MIJN TEAM

Empowerment door samenwerking is een passie van me. Of ik nu samenwerk met het team in mijn salon Mogeen, of als onderdeel van een artistiek collectief tijdens shoots. Ik hou van de creativiteit en innovatie die ontstaat als iedereen samenwerkt.

Ik vind dat iedereen binnen mijn team klanten gelukkig moet kunnen maken. Ik heb daarom een team gebouwd waarin geen arrogantie en hiërarchie voorkomt. Iedereen gaat met respect met elkaar om. Ik wil ook graag voelen dat mijn team openstaat om te willen leren. Het is ontzettend belangrijk voor mij dat we onszelf altijd blijven ontwikkelen, onze creativiteit ontdekken en dat we nieuwe technieken leren om te zorgen dat we elke authentieke style kunnen creëren.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Wanneer je de producten van Authentic Beauty Concept gebruikt, merk je dat het haar er goed op reageert. De stylingsproducten laten de natuurlijke beweging van het haar intact, waardoor je er goed mee kunt werken en een ongedwongen look kunt creëren. Omdat de producten geen siliconen bevatten, voelt het haar niet onnatuurlijk glad, maar juist authentiek aan. En dat zorgt allemaal voor iets dat ik moderne haarverzorging zou noemen.

Ik heb dan ook veel producten van Authentic Beauty Concept die favoriet zijn, zoals de Replenish Cleanser, de Hydrate Conditioner, de Flawless Primer, de Nymph Salt Spray, de Hydrate Lotion, de Working Hairspray

  • Hydrate Lotion 150 ml - Natuurlijke fohnlotion

    Vrij van siliconen

    € 31.90

  • Nymph Salt Spray 250 ml - Natuurlijke zoutspray voor haar

    Vrij van silicone en kleurstoffen

    € 31.90

BEZOEK ONS

Picture_2_2

Salon Mogeen

Vijzelgracht 31
1017 HN Amsterdam
info@mogeen.nl

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP