Skip to Content

HALLO, IK BEN

en drie jaar geleden heb ik Van Driesum Haarmode geopend, gelegen in het hart van Meppel. Samen met mijn vader run ik deze salon en elke dag zijn we nog steeds blij met de keuze om samen deze salon te starten!

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

Onze salon bevindt zich in Meppel, mijn geboorteplaats. We hebben een centrale locatie gekozen, gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. We werden gelijk verliefd op de charme van het pand met zijn lichtinval en grote ramen.

Bij het inrichten van onze salon hebben we ons gericht op het creëren van een ontspannen sfeer, zodat iedereen hier kan relaxen. Bovendien hebben we de salon inrichting afgestemd op de stijl van Authentic Beauty Concept om het merk goed tot zijn recht te laten komen.

Het belangrijkste aan onze salon is dat klanten bij binnenkomst voelen dat ze thuis komen. Wij besteden veel aandacht aan de klant en nemen de tijd om goed te luisteren. Bovendien kan een vleugje humor nooit kwaad.

MIJN PASSIE

Ik waardeer de diversiteit in mijn werk enorm. Het feit dat we de hele dag in contact staan met mensen en prachtige kapsels kunnen creëren, is fantastisch. Maar wat mijn werk nog leuker maakt, zijn de diverse en boeiende gesprekken die we dagelijks voeren. Elke dag is anders en dat maakt het zo interessant.

Op persoonlijk vlak streef ik ernaar om constant te groeien. Mijn vader en ik proberen in ons vak te verbeteren door veel inspiratie op te doen op Instagram. Dit geeft ons niet alleen creatieve ideeën, maar ook waardevolle kennis over bijvoorbeeld trends en ingrediënten van producten.

HOE MIJN VERHAAL BEGON

Mijn vader is mijn grote inspiratiebron om kapster te worden. Op twaalfjarige leeftijd ben ik begonnen met werken voor mijn vader. Dat is eigenlijk waar mijn liefde voor het vak begon en die passie is tot op de dag van vandaag niet gestopt. Drie jaar geleden besloten we samen een nieuwe stap te maken door deze salon te openen en sindsdien is elke dag nog steeds een feestje.

MIJN TEAM

Na jaren in een team van zes mensen te hebben gewerkt, zijn we teruggegaan naar de basis en hebben mijn vader en ik met zijn tweeën een team gevormd. Met 45 jaar ervaring als kapper deelt mijn vader zijn kennis met mij en dat is geweldig. We vinden het fijn om als klein team te werken vooral omdat wij super goed kunnen samenwerken.

We geloven dat een kleiner team persoonlijker is. Bijvoorbeeld wanneer mensen bellen, weten ze meteen wie ze aan de lijn hebben en andersom. Ik denk dat deze persoonlijke benadering ons onderscheidt ten opzichte van andere salons.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Wij hebben Authentic Beauty Concept ontdekt na een inspirerende training bij een andere salon in Amsterdam. Het was meteen duidelijk dat dit merk perfect bij ons en onze salon past!

Sinds we de producten van Authentic Beauty Concept gebruiken, zien we dat klanten minder last hebben van hoofdhuidproblemen en allergische reacties. Ook dat de producten duurzaam zijn, is een belangrijk aspect voor ons en steeds meer klanten hechten hier ook waarde aan.

Twee onmisbare producten voor mij zijn de Nude Powder Spray en de Hydrate Spray Conditioner. De Nude Powder Spray gebruik ik bijna bij elke klant voor een prachtige, volumineuze look. Daarnaast is de Spray Conditioner ideaal voor mij vanwege mijn ongeduldigheid; je hoeft hem niet uit te spoelen, dus ik kan snel verder met de behandeling.

  • Hydrate Spray Conditioner 250 ml - Natuurlijke leave-in conditioner voor droog haar

    Vrij van siliconen

    € 34.40

  • Nude Powder Spray 12 gr - Natuurlijk volumepoeder

    Vrij van kunstmatige kleurstoffen, siliconen en wax

    € 31.90

BEZOEK ONS

Van Driesum Haarmode

Molenstraat 14
7941 AW Meppel

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP