Skip to Content

HALLO, IK BEN

en samen met mijn zus Helmie heb ik al 22 jaar salon Trendlook in Oostburg. Ik vind het kappersvak echt het mooiste wat er is, daarom voelt mijn werk ook helemaal niet als werken. Iets met als je hobby je werk is…  

You need to accept cookies to play this video

DIT IS ONZE SALON

Je kunt ons vinden in het centrum van Oostburg. Vorig jaar hebben we de stap gezet om van twee salons naar één te gaan, zodat we onze aandacht volledig op één locatie konden richten. We hebben een aangename werkomgeving gecreëerd, waar zowel wij als onze klanten zich thuis voelen. Het is een plek waar klanten even een moment voor zichzelf kunnen nemen en heerlijk kunnen ontspannen. 

MIJN PASSIE

“Haar” is mijn passie… het is zo mooi om te zien wat een mooie coupe of kleur met iemand doet. Daar word ik blij van! Het is heerlijk om daar je creativiteit in te kunnen stoppen. En daarnaast vind ik het leuk om mijn passie met mijn team te delen.

Om te blijven groeien als kapper maar ook als ondernemer volg ik regelmatig cursussen. Het is leuk om samen met andere ondernemers nieuwe kennis op te doen en te sparren over hoe hun uitdagingen aangaan en problemen oplossen.

HOE ONS VERHAAL BEGON

Als kind was niemands haar veilig, niet van de barbiepoppen en ook mijn nichtje ontkwam er niet aan Ik had dus al vroeg een interesse in haar. Ik wist al sinds mijn jonge jaren dat ik kapster wilde worden. Toen ik bijna klaar was met mijn kappersopleiding, kwam de kapsalon waar mijn zus en ik stage liepen te koop. Nadat een collega zei: "Ellen, dat kun jij wel," en met de steun van onze ouders, zijn we ervoor gegaan... en de rest is geschiedenis!

Voor mijn zus was het een ander verhaal; ze wist niet welke opleiding ze moest kiezen. Dus vroeg ik haar om een dagje mee te lopen in de salon waar ik toen stage liep. Eigenlijk verwachtten we dat het meer was om het van haar lijstje te kunnen afstrepen, maar het bleek dat ze echt een talent had voor het kappersvak!

MIJN TEAM

Team Trendlook bestaat uit zes gezellige en enthousiaste meiden, we zijn allemaal verschillend maar hebben een goede klik met elkaar. Ik vind het fijn dat doordat je samen op de werkvloer staat elkaar inspireert en dat creativiteit ontstaat. Ik wil ook graag voelen dat mijn team openstaat om te willen leren. Het is belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen, up-to-date te blijven, nieuwe technieken aan te leren en creativiteit te ontdekken.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Sinds 2019 werken wij met Authentic Beauty Concept en na het testen van de producten waren we meteen fan. In de salon zien we dat elk haartype goed reageert op de producten van Authentic Beauty Concept. Omdat de producten geen siliconen bevatten, voelt het haar niet onnatuurlijk glad aan, maar juist authentiek. Wat handig is, is dat je de stylingproducten goed kunt combineren en zo kunt opbouwen naar de gewenste look. Zo combineer ik graag de Flawless Primer en de Amplify Mousse.

Ik heb dan ook veel favoriete producten, zoals de Deep Cleanser, Hydrate Cleanser, Replenish Conditioner, Flawless Primer, Amplify Mousse, Replenish Lotion, en Working Hairspray. Ik kan gewoon niet kiezen! 

  • Flawless Primer 250 ml - Natuurlijke haarprimer & prep spray

    Vrij van PVP / VA maar in plaats daarvan: gemodificeerd biologisch afbreekbaar aardappelzetmeel. Ook vrij van siliconen

    € 31.90

  • Amplify Mousse 200 ml - Natuurlijke haarmousse & -versteviging

    Vrij van conventionele kunstmatige filmvormende polymeren en siliconen

    € 31.90

BEZOEK ONS

Trendlook

Langestraat 4
4501 BS Oostburg
info@trendlook.nl

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP