Skip to Content

HALLO, IK BEN

inmiddels alweer negen jaar eigenaresse van salon Fierce in Raalte. Naast dat ik salon Fierce als mijn kindje zie waar veel zorg en aandacht naar uit gaat, ben ik moeder van twee kinderen van drie en zes jaar oud. Fierce in Raalte loopt waanzinnig goed en omdat ik graag zoveel mogelijk klanten tevreden wil maken met een mooi kapsel heb ik vorig jaar een tweede salon geopend in Deventer!

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON…

Salon Fierce bevindt zich in een authentiek pand midden in het centrum van Raalte. Het is een grote, ruimtelijke salon met een knusse en rustgevende uitstraling, wat ik erg belangrijk vind. Tijdens een bezoek aan mijn salon wil ik klanten heerlijk laten ontspannen en ze graag een echt zen-momentje geven. 

In de hele salon hangen foto's van onze deelname voor de bekende haarmodefotografiewedstrijd, de Coiffure Awards. Ik ben natuurlijk erg trots op onze nominaties voor deze Awards en de foto’s laten goed zien wat voor diverse looks wij maken.    

Ook vind ik duurzaamheid belangrijk in mijn salon. Daarom gebruiken wij de Refill Bar om zo mindful consumeren aan te moedigen. We maken gebruik van speciale hervulbare flessen die de klant kan hergebruiken. Hiermee wordt maar liefst 83% plastic bespaard en zo proberen wij als salon ook een steentje bij te dragen aan het verminderen van wegwerpplastic.

MIJN PASSIE

Het leukste aan mijn werk vind ik de interactie met de klanten. Elke dag voer ik leuke en wisselende gesprekken, wat ervoor zorgt dat mijn werk nooit saai is. Door persoonlijke aandacht creëer ik een positieve klantbeleving en bied ik kwaliteit. Zo neem ik altijd genoeg tijd om mezelf in de klant te verplaatsen en zijn of haar wensen te achterhalen. Wanneer een klant een bezoek brengt aan mijn salon hoop ik dat hij of zij niet alleen een goed gevoel heeft tijdens de behandeling maar deze ook mee naar huis neemt. 

MEMENTO BEHANDELING

In onze salon behandelen wij veel klanten met lang haar, waar ik vaak een memento behandeling op toepas. Een memento behandeling bestaat uit het wassen en reinigen van het haar en de hoofdhuid, waarbij ik gebruik maak van specifieke massagebewegingen voor ontspanning. Zo creëer ik een momentje van rust voor de klant en geeft het mij een schoon canvas en een goede basis voor verdere behandeling van het haar.

HOE MIJN VERHAAL MET AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BEGON

Sinds het begin van Authentic Beauty Concept werk ik al samen met het merk. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het merk, was ik gelijk enthousiast. De natuurlijke ingrediënten en de duurzame initiatieven spreken mij erg aan. Daarnaast zijn de producten fijn om mee te werken. Ik werk elke dag met de producten, dus kan ik ermee lezen en schrijven. Verder vind ik dat Authentic Beauty Concept goed bij salon Fierce past aangezien de doelgroep van Authentic Beauty Concept vergelijkbaar is met mijn klanten. 

MIJN TEAM

Team Fierce bestaat uit negen gezellige en enthousiaste meiden. Er hangt een relaxte en collegiale sfeer, waardoor we goed met elkaar kunnen samenwerken. Zo ruimen we altijd samen op, zodat we met elkaar pauze kunnen houden. Mijn meiden hebben erg veel plezier in hun werk, wat zij vervolgens ook uitstralen naar de klant. 

Het team is constant bezig om nieuwe dingen te leren en up-to-date te blijven met de trends. Daarom volgen we samen trainingen en educaties om ons te blijven ontwikkelen. Ook tijdens een werkdag probeer ik mijn expertise en kennis te delen met mijn team, zodat wij telkens weer een nog betere service kunnen leveren aan onze klanten. 

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

De Working Hairspray is een veelzijdig product, wat ik op zowel droog als nat haar gebruik. De hairspray zorgt voor textuur in het haar, maar dit kan ook weer goed uitgeborsteld worden. Ik vind de Working Hairspray perfect voor een mooie updo look. 

Ook vind ik de Hydrate Cleanser geweldig. Deze is geschikt voor alle haartypes en maakt het haar goed schoon terwijl het tegelijkertijd hydrateert. Ik gebruik deze Cleanser bij veel van mijn klanten. 

  • Hydrate Cleanser 300 ml - Natuurlijke hydraterende shampoo voor droog haar

    Vrij van sulfaat surfactanten & siliconen

    € 31.00

  • Working Hairspray 300 ml - Natuurlijke haarspray

    Vrij van siliconen

    € 31.90

BEZOEK ONS

Fierce Hair Salon

Herenstraat 30
8102 CP Raalte
info@fierceraalte.nl

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP