HALLO, IK BEN

en eigenaar van salon Jarno & Co. Mijn interesse in het helpen van anderen om hun beste zelf te worden, is al op jonge leeftijd ontstaan en nooit meer verdwenen. Al op mijn 15e liep ik rond op de Nederlandse Kappersacademie en in 1998 opende ik mijn eerste salon. Ik zie in één oogopslag hoe ik iemand mooier kan maken. Als jong kind realiseerde ik me dit al terwijl ik met mijn moeder meekeek naar de dagelijkse modellenshoots bij ons thuis.

You need to accept cookies to play this video

DIT IS MIJN SALON

Mijn salon is gevestigd in de historische binnenstad van Gorinchem, dat is uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. Na een bezoek aan mijn salon zou ik je zeker aanraden om een wandeling te maken door deze charmante stad!

Ik hou van mooie dingen. Aangezien ik veel klanten heb die al jaren bij mij komen, verander ik regelmatig de styling van mijn salon. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn.

We hebben klanten uit het hele land. Ik ben trots om te mogen werken voor een exclusieve klantenkring. Klanten voelen zich op hun gemak bij ons en wij staan allemaal met veel enthousiasme voor hen klaar. Het doet me goed om te horen dat onze klanten zich hier thuis voelen en alles durven te zeggen wat ze denken. Die spontaniteit en het onderlinge vertrouwen verbeteren de kwaliteit van ons werk.

MIJN PASSIE

In dit vak draait het voor mij om drie essentiële elementen: ervaring, vaardigheden uit opleidingen en natuurlijk talent. Natuurlijk talent is niet aan te leren; het is iets wat je hebt of niet. Kwaliteit heeft altijd mijn prioriteit gehad, streven naar het allerbeste resultaat. Het kappersvak zit in mijn vingers en de ambitie om mensen te laten opbloeien zit in mijn bloed. Uitstraling is cruciaal; het weerspiegelt hoe je je voelt en kan je net die boost geven die je nodig hebt in het leven.

Een gezonde, luxueuze uitstraling hangt samen met een gezonde huid en gezond haar. Daarom verdiepte ik me in haar- en hoofdhuidproblemen en volgde ik een opleiding tot huidtherapeut. Op deze manier kan ik mijn klanten nog beter adviseren en een nog mooier resultaat bereiken. Het mooiste moment voor mij is om mijn klanten met een grote glimlach te zien vertrekken.

HOE MIJN VERHAAL BEGON

Tijdens mij jeugd kwam ik al in aanraking met het mooier maken van anderen. Bij ons thuis waren altijd fotoshoots en ik denk dan ook dat daar mijn verhaal als kapper is begonnen. Ik vond het interessant om te zien hoe de modellen werden omgetoverd tot de mooiste versie van hunzelf. Daarom was ik op vijftienjarige leeftijd al op de Nederlandse Kappersacademie te vinden en direct daarna vulde ik mijn diploma’s aan met de visagie-opleiding van Dik Peeters in Amsterdam. Hierna deed ik ervaring op bij Frits de Jager Haute Coiffure in Hilligersberg. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan als make-up artist voor Wolford en als kapper bij heel veel shows. In 1998 opende ik mijn eerste eigen salon, ook in de binnenstad van Gorinchem.

MIJN TEAM

Mijn team bestaat uit vaste “co’s", daar komt dan ook de naam Jarno & Co vandaan. Werken in de salon doe je samen, je helpt elkaar en gaat er samen voor. Deze samenwerking is niet alleen aangenaam, maar ook essentieel en dat stralen we uit naar onze klanten. Iedereen in mijn team is gedreven en nieuwsgierig, met een sterke focus op voortdurende persoonlijke ontwikkeling. Goed kijken en luisteren naar de klant. Nieuwe technieken leren en de laatste trends volgen. En last but not least: er heerst altijd een vrolijke sfeer, waarin veel gelachen wordt!

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Onze klanten vertrouwen voor de volle 100% op ons en het is cruciaal dat we dit vertrouwen waarmaken met onze producten. De producten van Authentic Beauty Concept zijn niet alleen prettig om mee te werken, maar we waarderen ook de look and feel van het merk als geheel; het straalt klasse uit. De groeiende relevantie van natuurlijke ingrediënten, veganistische formules en duurzaamheid wordt ook door onze klanten erkend en gewaardeerd.

Mijn persoonlijke favoriet onder de producten is de Working Hairspray. Dit product kan je blijven gebruiken en is vooral heerlijk voor tijdens het föhnen.

 

  • Hydrate Cleanser 300 ml - Natuurlijke hydraterende shampoo voor droog haar

    Vrij van sulfaat surfactanten & siliconen

    € 31,00

  • Working Hairspray 300 ml - Natuurlijke haarspray

    Vrij van siliconen

    € 31,90

BEZOEK ONS

Jarno & Co.

Boerenstraat 6
4201 GB Gorinchen

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP