Skip to Content

LIMITED EDITION FESTIVE GIFT COLLECTION

COMMUNITY

Onze nieuwe en exclusief samengestelde feestelijke cadeaucollectie brengt een moment van schoonheid en mindful geschenk voor salonklanten en hun dierbaren.

Verpakt in een zorgvuldig samengestelde beauty box, deze premium set is beschikbaar met 1 Cleanser en 1 Condition van ofwel onze Glow, Hydrate of Replenish lijn, samen met onze prachtige parelkleurige en duurzame hair clip.

Deze must-have cadeaucollectie, die onze #authenticbeautymovement hoog in het vaandel draagt, is tot stand gekomen in samenwerking met onze community. Zo hebben we het design van de beauty box en de kleur van de haarclip afgestemd, waarbij het neutrale palet meerdere stylingopties mogelijk maakt.

Onze milieuvriendelijke hair clip is gemaakt van 100% celluloseacetaat, gewonnen uit katoen, houtpulp, en metaal voor een betrouwbare clipfunctionaliteit.

CREATE AUTHENTICALLY FESTIVE HAIR THIS SEASON

Marta Zawiślańska, onze AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT advocate uit Polen, en eigenaresse van Salon Atelier Stylissimo in Warschau heeft de nieuwe vegan en duurzame hair clip gebruikt als inspiratie voor je feestelijke looks dit seizoen.

Kijk hoe Marta een vloeiende, eenvoudige haarstyle creëert die op zijn plaats wordt gehouden met de nieuwe hair clip:

You need to accept cookies to play this video

Onze limited edition geschenkcollectie is niet alleen relevant voor Kerstmis, maar zal ook in het nieuwe jaar plezier blijven brengen. U kunt de beauty box omtoveren tot een juwelenkistje - perfect voor kostbare items en haaraccessoires.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP