Skip to Content

MARIE CLAURE PRIX AWARD

DE NYMPH SALT SPRAY IS BEKROOND MET DE NATIONALE MARIE CLAIRE PRIX D’EXCELLENCE DE LA BEAUTÉ 2021 AWARD VOOR BESTE HAAR PRODUCT.

COMMUNITY

Elk jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Een internationale jury van 23 beautyjournalisten uit 12 verschillende landen selecteerde de beste en meest innovatieve producten van afgelopen jaar. Naast 6 internationale awards, reikte de Nederlandse jury ook 5 nationale prijzen uit.
 
Dit jaar is de winnaar van de Nederlandse prijs voor het beste haarproduct onze eigen Nymph Salt Spray.

Dit schreef de jury over de Nymph Salt Spray & Authentic Beauty Concept: “Het is fijn als een haarproduct z’n werk doet, maar we vinden het nog fijner als het merk ook nog een goed verhaal heeft.
Dit product krijgt een vinkje achter beide. Het geeft lekker veel textuur, en
het merk zet de ene na de andere verduurzamende stap. Denk: recyclebare en hervulbare verpakkingen en pure ingrediënten.”  

 
De Award Winning Nymph Salt Spray, was al sinds de lancering favoriet van onze kappers en van beauty lovers alom. Met de texturende salt spray, die bestaat uit precies de juiste balans tussen suiker en zout, creëer je prachtige moeiteloze beach waves zonder het haar uit te drogen door de toevoeging van Castor Olie. Prefect voor de effortless summer look.

MORE ABOUT AUTHENTIC BEAUTY MOVEMENT

  • PURE FORMULAS

    Al onze producten bevatten de pure essentie van het ingrediënt. Ontdek hoe en waarom deze zijn geselecteerd. 

    COMMUNITY 

  • SALON FINDER

    Zoek de dichtstbijzijnde Authentic Beauty Concept salon bij jou in de buurt met de salon finder! Ervaar de pure ingrediënten en vegan formules. 

    PRODUCT 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP