Skip to Content

ENHANCE AUTHENTIC BEAUTY IN ANY MOMENT

Bij Authentic Beauty Concept geloven we in het creëren van een holistische ervaring van authentieke schoonheid. Dit betekent dat we verder gaan dan haar en de verbinding tussen geest, lichaam en ziel vooropstellen bij alles wat we doen, door middel van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, aangepaste geuren en weloverwogen memento-services in de salon die invloed hebben op het geheel: niet alleen je haar.

Enhance Authentic Beauty in any moment

MINDFUL EXPERIENCE

We brengen deze holistische benadering tot leven in onze producten en bij ervaringen in de salon, en met onze Beyond Hair-categorie. We zijn verheugd om multifunctionele hybride innovaties te ontwikkelen die onze wereld van authentieke schoonheid verder verbeteren.

We hebben onze karakteristieke Eau de Toilette al uitgebracht: een unisex geur voor haar en lichaam die samenwerkt met je eigen persoonlijke geur, in plaats van deze te maskeren.

Nu introduceren we vol trots ons nieuwe leave-in Enhancing Water voor gezicht en haar. Met ramboetan en een verfrissende, nauwelijks te voelen textuur, lichtgewicht maar verzorgend, biedt het vocht voor een directe dosis hydratatie. Sproei over het haar, lichaam of gezicht wanneer je je wilt opfrissen, of om het haar vochtig te maken om het snel opnieuw te stylen en meer glans te geven. Het is de perfecte manier om je geest wakker te maken: zie het als de fysieke versie van het zachte belletje dat rinkelt aan het einde van je massage.

Eau de Toilette
Hand & Hair Light Cream

Onze derde veelzijdige innovatie is de Hand & Hair Light Cream. De formule, die is geïnfundeerd met bakuchiol, voedt en beschermt huid en haar en streelt de zintuigen met zijn elegante en frisse geur. We hebben nog een formule gecreëerd die lichtgewicht is en direct wordt geabsorbeerd voor een ondetecteerbaar gevoel, en desondanks een verzachtend effect heeft. Of je de crème nu door je haar haalt of in je huid inmasseert voor een heerlijk kalmerende handmassage: het geeft door kappers goedgekeurde, prachtige en tastbare resultaten.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
SALON FINDER
HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP