Skip to Content

Authentic Beauty Concept schittert tijdens de Chloé Ready-to-Wear voorjaarsshow 2024

Parijs, [05.10.2023] - Tijdens de Chloé Ready-to-Wear modeshow voorjaar 2024 in Parijs stond Authentic Beauty Concept in het middelpunt van de belangstelling. Samen met de bekende styliste Holli Smith creëerde ze een betoverende combinatie van stijl en authentieke schoonheid.

Holli Smith, een dynamische en trend-setting hairstylist, bundelde haar krachten met Authentic Beauty Concept om een verbluffende reeks kapsels te onthullen die een geweldige indruk achterlieten. Holli gaf inzicht in het proces: "We begonnen met het aanbrengen van Authentic Beauty Concept's Amplify Mousse op de bovenste sectie, gevolgd door het gebruik van Nymph Salt Spray om de natuurlijke texturen die al in het haar aanwezig waren te behouden en te accentueren. Onze finishing touch was de Hand & Hair Light Cream, die ervoor zorgde dat het haar zijn beweging en luchtigheid behield." Voor modellen met paardenstaarten vertrouwden we op de Strong Hold Hairspray van Authentic Beauty Concept om hun stijl te fixeren.

 • Amplify Mousse 200 ml - Natuurlijke haarmousse & -versteviging

  ...

  Vrij van conventionele kunstmatige filmvormende polymeren en siliconen
  Voor alle haartypes

  € 31,90
 • Nymph Salt Spray 250 ml - Natuurlijke zoutspray voor haar

  ...

  Vrij van silicone en kleurstoffen
  Voor alle haartypes. Ideaal voor golvend of krullen haar

  € 31,90

De catwalk veranderde in een canvas van texturen en bewegingen, waarbij elke lok tot in de perfectie was verzorgd en onze filosofie van authentieke schoonheid perfect uitstraalde. De visie van Holli Smith vatte naadloos de essentie van de moderne vrouw - zelfverzekerd en authentiek.

Gabriela Hearst, de visionaire creative director van Chloé, bracht haar duurzame modevisie tot leven met op de natuur geïnspireerde ontwerpen, die perfect aansloten bij het ethos van Authentic Beauty Concept en de artistieke flair van Holli Smith. Dit evenement was niet alleen een modeshow, maar ook een voorstelling van duurzaamheid en een belangrijke stap in de richting van authentieke schoonheid.