Skip to Content

Moeiteloze elegantie: Authentic Beauty Concept werkt samen met Chloé voor de Fall Winter 2024/2025 Show

Ben je klaar om de belichaming van natuurlijke schoonheid en tijdloze elegantie te ontdekken? Authentic Beauty Concept is verheugd haar tweede samenwerking met Chloé aan te kondigen voor de Fall Winter 2024/2025 Ready-to-Wear Show tijdens Paris Fashion Week.

De samenwerking tussen Authentic Beauty Concept en Chloé betekent een gedeelde toewijding aan het vieren van individuele schoonheid en moeiteloze chic. Nu creatief directeur Chemena Kamali haar debuut maakt bij het merk, krijgt de samenwerking een nieuwe dimensie, geworteld in een diepe emotionele verbinding met de essentie van Chloé.

You need to accept cookies to play this video

 • Flawless Primer

  ...

  Vrij van PVP / VA maar in plaats daarvan: gemodificeerd biologisch afbreekbaar aardappelzetmeel. Ook vrij van siliconen

 • Airy Texture Spray

  ...

  Vrij van siliconen

 • Amplify Mousse

  ...

  Vrij van conventionele kunstmatige filmvormende polymeren en siliconen

 • Nymph Salt Spray

  ...

  Vrij van silicone en kleurstoffen

 • Indulging Fluid Oil

  ...

  Vrij van siliconen

Het hart van de Chloé Fall Winter 2024/2025 Ready-to-Wear Show wordt gevormd door de viering van natuurlijke schoonheid. Onder leiding van Key Artist Gary Gill creëert het stylingteam, waaronder Authentic Beauty Concept Advocates Günther Steininger en Said Rubaii, looks die de kenmerkende esthetiek van het merk belichamen - jong, cool, met subtiele golven en texturen.

Gary Gill benadrukt het belang van het gebruik van Authentic Beauty Concept producten om de gewenste look te bereiken. Van de Flawless Primer voor natuurlijke beweging tot de Airy Texture Spray en Nymph Salt Spray voor de finishing touch, elk product is zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke schoonheid van het haar te versterken.

Steininger geeft inzicht in het proces achter het creëren van zachte, natuurlijke looks voor op de catwalk. Met de Amplify Mousse en Flawless Primer als basis wordt het haar voorzichtig gekruld voor een delicate beweging die moeiteloze elegantie uitstraalt.

Terwijl je je onderdompelt in de Chloé Fall Winter 2024/2025 Ready-to-Wear Show, laat Authentic Beauty Concept je leiden op een reis van zelfexpressie en schoonheid. Ontdek de kracht van het omarmen van je natuurlijke essentie met producten die individualiteit vieren en je unieke stijl versterken.

Vier samen met ons de verbintenis tussen Authentic Beauty Concept en Chloé, waar tijdloze elegantie en hedendaagse verfijning elkaar ontmoeten op de catwalk van Paris Fashion Week. Ervaar de allure van moeiteloze schoonheid en ontdek de geheimen achter de looks die de mode-elite van de wereld fascineren.