Skip to Content

Van Cleef & Arpels Galadiner en Modellenshow in Londen schittert met Authentic Beauty Concept

Londen, [20 december 2023]  - Van Cleef & Arpels, het legendarische Franse luxe juwelenmerk dat in 1896 in Parijs werd opgericht, organiseerde op 29 november 2023 een buitengewoon galadiner en een modellenshow in het prestigieuze Old Royal Naval College in Londen. Dit exclusieve evenement toonde een sublieme mix van haute couture, oogverblindende juwelen en de artistieke touch van celebrity hairstylist Stephen Beaver, met producten van Authentic Beauty Concept.

Van Cleef & Arpels, dat bekend staat om zijn duurzame elegantie, onthulde een betoverende show van hun meesterwerken, versierd door modellen die gestyled waren door de beroemde Stephen Beaver. De avond werd ook gekenmerkt door een bijzondere samenwerking met het Royal Ballet, waar hoofdrolspeelster Kristen McNally een betoverende voorstelling choreografeerde. "Elke ballerina droeg een broche geïnspireerd op een ballet, waardoor de sieraden tot leven kwamen in een dans van elegantie en gratie," legt McNally uit.

Het middelpunt van de avond werd gevormd door de betoverende kapsels die Stephen Beaver maakte met de producten van Authentic Beauty Concept. Stephen staat bekend om zijn creativiteit en nauwgezette aandacht voor details. Hij liet zich inspireren door Shakespeares jonge Ophelia en de prerafaëlieten en creëerde looks die onschuld en artisticiteit uitstraalden en perfect pasten bij de ambiance van de locatie.

Ophelia Look

Voor deze mooie look werd het middendeel van het haar in secties verdeeld en werden er drie vlechten ingewikkeld en gevlochten aan de achterkant. Authentic Beauty Concept's Amplify Mousse en Flawless Primer zorgden voor controle, fixatie en hittebescherming. De vlechten werden voorzichtig gestreken, losgemaakt en voorzichtig geborsteld voor een vlekkeloos resultaat. Als finishing touch werd het Hydrate Smoothing Serum gebruikt voor extra glans.

 • Flawless Primer 250 ml - Natuurlijke haarprimer & prep spray

  Creëert de perfecte basis voor elk kapsel

  ...
  € 31.90
 • Flawless Primer 250 ml - Natuurlijke haarprimer & prep spray

  Creëert de perfecte basis voor elk kapsel

  ...
  € 31.90

Chignon Look

De chignon-look werd gekenmerkt door een middenscheiding en glad, gewichtloos haar dat bereikt werd met de Hydrate Lotion en een stijltang. Met Amplify Mousse en Enhancing Water werd een lage paardenstaart gecreëerd en rond de basis gedraaid om een elegante chignon te vormen. De Working Hairspray werd gebruikt om het kapsel vast te zetten, voor een stralende glans terwijl de ongerepte vorm werd behouden.

Authentic Beauty Concept, een holistisch premiummerk dat is gecreëerd in samenwerking met een uniek kapperscollectief, speelde een centrale rol bij het tot leven brengen van Stephens visie. De samenwerking tussen Authentic Beauty Concept en Van Cleef & Arpels toonde de naadloze integratie van schoonheid en kunst.

Het galadiner en de modeshow van Van Cleef & Arpels waren een avond van pure luxe, waar mode, juwelen, ballet en hairstyling samenkwamen in een oogverblindende viering van authentieke schoonheid.

 • Amplify Mousse 200 ml - Natuurlijke haarmousse & -versteviging

  Bevat hitte bescherming

  ...
  € 31.90
 • Enhancing Water 100ml

  Vrij van siliconen, minerale oliën en parabenen

  ...
  € 32.60

Stephen Beaver's Favorieten

In deze viering van uitzonderlijke kunstzinnigheid, waar perfectie centraal staat, was Stephen Beaver echt onder de indruk van de voortreffelijke prestaties van de producten van Authentic Beauty Concept. Onder zijn favorieten bevinden zich de Flawless Primer, gewaardeerd om zijn uitstekende hittebescherming en voedende ingredienten; Amplify Mousse, Stephen's favoriete mousse, een veelzijdig product die gewaardeerd wordt om zijn zachte werking; Airy Texture Spray, die moeiteloos beweeglijke, subtiele textuur toevoegt zonder korrelig of stijf gevoel; en Working Hairspray, die zorgt voor een zachte, modieuze fixatie met een vleugje glans en glamour. "Wat nog beter is, is dat hoe meer je aanbrengt, hoe beter het resultaat. Bovendien borstel je het gemakkelijk uit, waardoor het haar een elegante textuur krijgt die dagenlang werkbaar blijft..." beschrijft Stephen enthousiast waarmee hij de lijst van zijn meest geliefde producten afsluit.